vineri, 29 martie, 2024

Cand a deschis sertarul mamei a inceput sa planga. A gasit cea mai mare „comoara” a Ionelei Prodan lasata doar pentru ea! „Nu vindem nimic!” Ce se ascundea acolo:

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a decis ce va face cu costumele populare ale mamei sale, dupa ce aceasta s-a stins din viata.

Au trecut 40 de zile de la moartea regretatei Ionela Prodan si fiicele ei se pregatesc pentru parastasul de sambata, cand vor imparti pachete oamenilor nevoiesi, dar, in acelasi timp, vor cumpara haine pentru o femeie saraca pe care o vor imbraca din cap pana-n picioare.

Anamaria Prodan si sora sa, Anca, au decis ce vor face cu cele 70 de costume populare ale mamei lor, regretata Ionela Prodan, si au hotarat sa nu le vanda, deoarece le considera unice, astfel incat fiicele regretatei artiste le vor purta chiar ele.

Cele peste 70 de costume populare sunt nepretuite pentru Anamaria Prodan si sora sa, Anca, iar cele doua nu vor sa se desparta de ele.

Costumele populare ale Ionelei Prodan vor fi pastrate de fiicele ei, iar Anamaria Prodan a declarat, conform surselor, ca le voi purta atat ea, cat si si familia ei, sora si cele doua fetele ale sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img