sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Candidatii PMP Vaslui au ramasi muti de uimire, cand au descoperit saracia din satele vasluiene-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In ultimele zile, echipele de campanie ale Partidului Miscarea Populara-Filiala Vaslui, s-au impartit in diferite zone ale judetului, reusind sa acopere o zona importanta. Duminica si luni, 28 noiembrie, inginerul Romulus Buhaiescu si consilierul municipiului Husi-Bogdan Trifan, au luat la pas ulitele saracacioase ale comunelor si localitatilor vasluiene. Ceea ce au descoperit i-a lasat muti de uimire: sunt zone in care nu exista apa potabila sau drumuri impracticabile chiar si pentru atelajele trase de animale.

“Asa cum stiti, PMP a turat motoarele la maxim si a inceput munca pe teren pentru desfasurarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Ieri si astazi, echipa noastra, formata din Romulus Buhaiescu si Bogdan Trifan, impreuna cu cativa tineri, ne-am deplasat in comunele vasluiene Malusteni, Blagesti, Cretesti, Oltenesti, pentru a discuta cu oamenii din zona si pentru a le oferi un material informativ in care este explicat concret ce plan are PMP pentru revitalizarea tarii, odata ajuns in Parlamentul Romaniei. Vizitele prin comune au fost pline de emotii atat pozitive, cat si negative.

Pozitive au fost cele in care, multi dintre oameni ne-au intampinat cu zambetul pe buze, am vazut multe gospodarii frumoase in care oamenii se ingrijesc de animale sau se ocupa de gradinarit. Insa cele negative ne-au marcat cel mai mult. Am intalnit oameni batrani, singuri, fara niciun ajutor, drumuri infundate, unde nici macar piatra nu era turnata, sate fara apa curenta, copii pe strada imbracati sumar. Mesajul batranilor din localitati a fost foarte clar: ADUCETI-NE COPII CARE SUNT PLECATI IN STRAINTATE LA MUNCA, ACASA!

Avem cateva mesaje pentru si pentru cei care conduc aceste comune din scaunele si birourile lor foarte calduroase si confortabile:

Puneti, domnilor, macar niste piatra in satul Manastire, nu mai tineti oamenii la voia dumneavoastra, foloiti utilajele si in scopurile omului de rand.

Domnilor, dati drumul la apa Schineni  si in Latesti. Instalatiile sunt deja facute, trebuie doar sa porniti pompele si sa vina apa la populatie.

Satu Nou, la 10 kilometri de Husi, nu are apa curenta in secolul 21, si mai rau de atat, oamenii sunt indoctrinati si dusi cu zaharelul, incat au ajuns sa fie multumiti ca au apa in fantana.

Trebuie sa ne apucam de treaba!” declara inginerul Romulus Buhaiescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img