joi, 25 aprilie, 2024

Canicula face o noua victima! Un barbat a murit la volan

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 61 de ani a murit astazi, dupa ce a pierdut controlul volanului pe DN 2B, intre localitatile Lacu Sarat si Silistraru. Lui i s-ar fi facut rau din cauza caniculei, a intrat cu masina intr-un lan de floarea-soarelui, apoi s-a oprit intr-un canal de irigatii, potrivit IPJ Braila.

Se afla in masina cu sotia lui cand a simtit ca i se face rau si pierde controlul volanului. Autoturismul a iesit de pe sosea, a mers cativa metri printr-un lan de floarea-soarelui, dupa care s-a oprit intr-un canal, impact in urma caruia soferul a ramas incarcerat.

Potrivit Agerpres, sotia soferului spune ca barbatul s-ar fi simtit rau inca de dimineata, desi in momentul in care i-a venit rau la volan aerul conditionat al masinii functiona.

Martorii au sunat la 112 si au scos-o pe femeie din autoturism, ea suferind leziuni minore, in prezent fiind in afara oricarui pericol.

Un echipaj de la Descarcerare a reusit sa il scoata si pe sofer din autoturism, acesta fiind preluat de SMURD si transportat in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta, unde insa a decedat.

Doi barbati din judetul Braila au ajuns sambata la Spitalul Judetean de Urgente, pentru ingrijiri medicale, dupa ce au lesinat pe strada, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Braila, lt. col. Stefan Stoian.

Prima victima, un barbat de 42 de ani, este din municipiul Braila si a lesinat imediat dupa ce a iesit dintr-un supermarket, cel mai probabil din cauza diferentelor de temperatura, in magazin fiind aer conditionat iar afara peste 35 de grade. El a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Braila si dus la spital.

Cea de a doua victima, un barbat de 60 de ani, a fost preluata de un echipaj SMURD, dupa ce i s-a facut rau pe o strada din orasul Insuratei si a cazut. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, pentru ingrijiri de specialitate.

Potrivit ISU, la nivelul judetului Braila au fost amplasate 111 puncte de distribuire a apei potabile, locuri ventilate corespunzator, pentru ca trecatorii sa se poata feri de arsita soarelui. Aceste puncte sunt amenajate in sediile primariilor si in caminele culturale din localitati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img