News Flash:

Canicula la Vaslui.Masuri speciale in orasul Negresti

9 Iulie 2015
3449 Vizualizari | 0 Comentarii
Autoritatile vasluiene actioneaza pentru diminuarea efectelor caniculei. In institutiile publice, angajatii au primit apa potabila, iar pentru activitatile desfasurate in aer liber a fost modificat programul, muncitorii efectuand toate lucrarile intre orele 5.00 si 11.00 sau dupa-amiaza, dupa ora 17.00.

 In orasul Negresti a fost suspendata actiunea de debransare de la apa a abonatilor care au acumulat datorii.

 „Este o situatie speciala, nu toleram datoriile, dar nu putem fi neoameni si sa lasam cetatenii fara apa chiar in aceasta perioada. Am decis suspendarea debransarilor de la reteaua de apa. Vom trece zilele acestea cu vederea debitele acumulate. Oamenii au copii mici, au animale, nu-i putem lasa fara apa”, a declarat primarul de Negresti Vasile Voicu.

Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui nu a inregistrat cazuri deosebite de persoane care sa fi avut de suferit de pe urma temperaturilor extreme.

„Am avut o persoana de 78 de ani la Barlad, cazuta in strada. Ea era cunoscuta cu antecedente medicale, suferind de boli cardiace. In aceasta perioada, centrele de permanenta din judet au functionat foarte bine”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa. Reprezentantii inspectoratului Teritorial de Munca Vaslui continua controalele pentru a vedea daca angajatorii repecta legilatia in vigoare si le asigura oamenilor conditiile necesare de lucru.

orasul negresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0828 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026916 (s)