sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cantareata lui Basescu a luat boala care le-a ucis pe Denisa Raducu si Ileana Ciuculete! ”Am luat virusul de la dentist”! Povestea unei vindecari miraculoase

Distribuie:

Publicat:

Gherghina Stancu, o cântăreață de muzică populară cunoscută, din zona Argeșului, s-a îmbolnăvit de Hepatita C, boala care le-a ucis pe Denisa Răducu și Ileana Ciuculete. Femeia care în urmă cu 14 ani și-a manifestat fascinația pentru Traian Băsescu, compunându-i acestuia o odă, spune că a contactat această boală de la dentist și că ani de zile, viața ei a atârnat de un fir de păr. Ea spune că, spre deosebire de Ileana Ciuculete, a început mai devreme tratamentul însă, chiar și așa, vindecarea s-a produs printr-un miracol. Pur și simplu, la un moment dat cânnd și-a făcut analize, markerii nu au mai indicat prezența bolii.

Gherghina Stancu: ”Ileana Ciuculete a descoperit târziu”

”Oboseam și nu știam de ce, mergeam și la nunți, cântam și la un restaurant, mergeam și la serviciu. Ajunsesem să dorm cu zilele, nu puteam să mă ridic din pat, mă simțeam foarte obosită. În urma investigațiilor medicale, am aflat că am hepatita C. Nu știu de unde am contactat virusul, cel mai probabil de la dentist, altfel nu-mi explic, că eu n-am făcut prostii. Mie nu mi-a plăcut țuica, alcoolul, m-am ferit.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img