marți, 19 martie, 2024

Cantareata Pamela Hutchinson a murit. A fost membra a formatiei The Emotions

Distribuie:

Publicat:

Este doliu in lumea muzicii. Celebra cantareata Pamela Hutchinson a murit la varsta de 61 de ani. Artista a facut parte din legendara trupa The Emotions, cunoscut mai ales pentru single-ul „Best Of My Love”.

Pamela a fost cea mai tanara dintre cele patru surori din grup (din care a făcut parte alături de Sheila, Wanda şi Jeanette Hutchinson).

Pamela Hutchinson a murit

Anuntul trist a fost facut pe pagina de facebook a formatiei The Emotions.

„Cu tristeţe anunţăm moartea surorii noastre, Pamela Rose Hutchinson, vineri, 18 septembrie 2020”, se arată în mesajul în care este precizat că ea a luptat mai mult timp cu o boală.

Fanii au transmis mesaje de condoleante si s-au aratat marcati de trecerea in nefiinta a Pamelei.

Povestea formatiei The Emotions

Pamela Hutchinson, fosta membra a formatiei The Emotions, a murit. Celebrul grup a devenit cunoscut în anii 1960, în Chicago, unde surorile cântau gospel în copilărie.

După ce au devenit cunoscute la nivel local, au semnat un contract cu casa de discuri Stax, care producea albume R&B. Ulterior, grupul a fost luat sub aripa lui Maurice White de la Earth, Wind & Fire, care le-a produs două albume şi a fost co-autor al single-ului „Best of My Love”.

The Emotions a colaborat apoi cu Earth, Wind & Fire pentru celebra „Boogie Wonderland” (1979).

Pamela Hutchinson apare pe un album al The Emotions, iar din anii 2000 a fost membru permanent al grupului care, în 2006, a colaborat cu Snoop Dogg pentru piesa „Life”.

Doliu in muzica populara din Romania. Cântăreața Daniela Cușnir a murit

La mijlocul lunii si lumea artistica din Romania a primit o veste cutremuratoare.

Daniela Cușnir, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Suceava, și-a pierdut viața într-un grav accident. Tânăra de doar 23 de ani nu a mai avut nicio șansă să scape. Cântăreața de muzică populară a murit în mașina condusă de un tânăr de 19 ani.

Tanarul in cauza ar fi adormit la volan și a ieșit de pe șosea. De aici s-a declansat o adevarata tragedie. Mașina a scăpat de sub control, a intrat într-un BMW parcat, iar apoi a lovit un cap de pod. Șoferul, Vlad Barbir, era violonist în formația Dorna Band, alături de care cânta și Daniela.

Din primele informații, Daniela și Vlad se întorceau de la un eveniment care avusese loc la Vatra Dornei. Aici aceștia ar fi cântat toată noaptea. Potrivit oamenilor legii, accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii. Vlad Barbir a fost scos conștient din mașină, cu răni grave, fiind transportat la spital.

Frumoasa artista Daniela Cușnir era una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din Suceava. Din nefericire, aceasta și-a pierdut viața la numai 23 de ani. Tragedia s-a produs pe raza localității Dărmănești din județul Suceava, pe fondul oboselii șoferului.

Potrivit anchetatorilor, cei doi se întorceau de la un eveniment din Vatra Dornei. În urma impactului, șoferul a supraviețuit, fiind scos conștient din mașină, cu răni grave. La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale și o ambulanță SMURD. Totodată, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță a fost prezent pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

SURSA: BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img