vineri, 29 martie, 2024

Cantareti celebri de muzica populara din Romania, implicati intr-un GRAV accident rutier

Distribuie:

Publicat:

Cantaretii de muzica populara Traian si Valeria Ilea au trecut prin momente teribile, dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier. In momentul cand se deplasau spre Bucuresti, sa ajunga la o emisiune tv, in fata autoturismului in care se aflau a iesit o masina in fata, iar impactul a fost inevitabil, scrie Cancan.ro.
A fost o bubuitura foarte puternica, incat airbag-urile masinii lor s-au deschis. Din fericire, starea lor de sanatate este una buna si se bucura ca au scapat teferi.

“Suntem in regula. S-au deschis airbag-urile. (…) Mergand spre Bucuresti, voiam sa ne cazam in Bucuresti – la intersectia cu Voineasa, o doamna cu un Matiz a tasnit in fata noastra. Ea a spus ca a fost orbita de soare. (…) Fizic, suntem ok, Masina, partea dreapta, fata e lovita destul de rau. O juma’ de metru daca mai inainte, intram in plin in ea. (…) Am fost plecati vreo 2 luni de zile prin America si abi aasteptam sa venim la voi.Ne lovim de problema doamnei, pentru ca asigurarea ei nu e recunoscuta.“, a povestit Traian Ilea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img