News Flash:

Capcanele programelor „All inclusive”: „Noi spalam carnea de sos si a doua zi o preparam cu un alt sos, proaspat”.Vezi cine face aceasta afirmatie!

24 Iulie 2017
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8747 RON (+0.0001)
USD: 4.1588 RON (+0.0063)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
bulgaria
Mult nu inseamna de multe ori sanatos! In ultimele zile, o postare despre capcanele programului „All inclusive” a devenit virala pe retele sociale. Dezvaluirea a fost facuta de catre un bucatar sef al unui hotel de cinci stele din Bulgara, a carui identitate nu a fost insa dezvaluita, deoarece – sustin internautii – barbatul a facut declaratiile sub protectia anonimatului.

Bucatarul a dezvaluit cum functioneaza sistemul „All Inclusive”, program preferat de multe persoane atunci cand merg in concediu, deoarece ofertele sunt ieftine si tentante.

Barbatul, chef la un hotel de cinci stele, a povestit ce face angajatorul, dar si bucatarii angajati, pentru a economisi bani. Adevarul ascuns din spatele acestei afaceri nu vor fi pe placul tau! Potrivit sursei citate, mancarea ramasa de pe o zi pe alta nu se arunca, ci este reciclata. Astfel, carnea ramasa este preparata in alt sos, ajungand iar pe masa clientilor.

Mai mult, deserturile ramase in farfuriile turistilor sunt amestecate, iar a doua zi se decoreaza cu drajeuri de ciocolata, praline, fructe, creme de frisca.

,,1. In general, in calitate de carne rosie folosim carnea de curcan. Aceasta are o textura moale, elastica, astfel incat poate fi prajita de mai multe ori.

2. In loc de pastrav si alti pesti se furnizeaza carne de rechin. Aceasta se fierbe in apa sarata pentru a-i elimina gustul si, practic, nu poti sa o deosebesti cu nimic de muschiul altor pesti.

3. Cele 50 – 60 kg de carne ramase din ziua precedenta nu se arunca niciodata. Ar fi o mare pierdere. Noi spalam carnea de sos si a doua zi o preparam cu un alt sos, proaspat.

4. Pike si calmarul, in bucatarie, provin din conserve, al caror continut este inmuiat in prealabil in bere.

5. Bucatele din cartofi predomina in meniu, intrucat sunt inalt calorice si ofera senzatie de satietate pentru mai mult timp.

6. In bucataria noastra, trei persoane sunt angajate in mod exclusiv sa curete intreaga zi cartofii de coaja. Acestia sunt folositi la prepararea a cel putin trei feluri de mancare pe zi.

all inclusive bulgara bucatarul pastrav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3081 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015624 (s)