joi, 28 martie, 2024

Capitanul Dragos Grigore: Doar o victorie ne mai tine in lupta pentru CM 2018

Distribuie:

Publicat:

Capitanul echipei nationale de fotbal, Dragos Grigore, a declarat, intr-un interviu postat vineri pe site-ul oficial al FRF, ca doar o victorie in meciul cu Danemarca de duminica mai poate mentine Romania in cursa pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2018.

Sunt trei puncte foarte importante si ne dorim din tot sufletul sa castigam. Sper ca la sfarsitul celor 90 de minute sa fim bucurosi. Din pacate am pierdut multe puncte acasa si nu ne mai permitem niciun pas gresit. Suntem constienti ca doar victoria ne mai mentine in cursa pentru Cupa Mondiala din Rusia“, a spus Dragos Grigore.

Mijlocasul spera ca suporterii care vor fi prezenti pe Cluj Arena sa sustina prima reprezentativa din primul pana in ultimul minut al intalnirii cu Danemarca. “Am vazut ca biletele la meci s-au epuizat in scurt timp dupa ce au fost puse in vanzare. Suntem bucurosi sa avem in spate un stadion plin. Sper sa ne incurajeze din primul pana in ultimul minut, iar la sfarsit sa ne bucuram impreuna“, a precizat el.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 26 martie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selectionata Danemarcei, intr-o partida contand pentru Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img