News Flash:

Captura record de tigari de contrabanda, la Galati-FOTO

3 Decembrie 2014
3609 Vizualizari | 0 Comentarii
IMG10
In doar 30 de minute, au fost descoperite la P.T.F. Galati-rutier aproximativ 26.000 de tigarete ascunse in doua masini

Politisti de frontiera galateni impreuna cu lucratori vamali au descoperit, in doar 30 de minute, aproximativ 26.000 de tigarete, ascunse in autovehiculele conduse de doi participanti la trafic. 

Astazi, 03.12.2014, in jurul orelor 01.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand autoturismul marca Volskwagen, cetateanul roman Marian B. V., in varsta de 26 ani, domiciliat in judetul Galati.

La aproximativ 30 de minute, s-a prezentat in acelasi punct de frontiera, conducand autoturismul marca BMW, Valerii C., in varsta de 19 ani, cetatean R. Moldova.

Pentru valorificarea unor informatii, privind faptul ca autoturismele sunt folosite pentru transportul tigaretelor de contrabanda, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea de controale amanuntite asupra celor doua mijloace de transport.

„Pe timpul controalelor efectuate, in primul caz cainele de serviciu OFA a sesizat prezenta mirosului specific de tutun, echipa de control comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali descoperind ascunse, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un locas special amenajat in rezervorul pentru combustibil al autovehiculului 10.000 de tigarete marcile Plugarul si Ashima, iar la cel de-al doilea autoturism, echipa comuna de control a descoperit, ascunse in pneuri, 15.800 de tigarete marca Plugarul.Conform prevederilor legale, in ambele cazuri a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 5.692 lei, iar persoanele au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de 15.000 lei. Totodata, in primul caz a fost retinut si autoturismul, in valoare de 8.840 lei, in vederea confiscarii, acesta avand locas special amenajat pentru ascunderea tigarilor. „a declarat Ion IRIMIA,purtator de cuvant al S.T.P.F Galati.

Galerie Foto

IMG8.JPG
r moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017056 (s)