News Flash:

CAPUSE politice vasluiene. Ciurariu si Bordeianu nu au luat cuvantul in sedintele de plen din 2014

7 Ianuarie 2015
2821 Vizualizari | 0 Comentarii
Ei sunt deputatii care nu au luat cuvantul deloc in plenul Camerei,desi primesc peste 17.000 de lei pe luna

Mai multi deputati de la toate grupurile parlamentare nu au vorbit deloc in plenul Camerei in 2014, iar alti parlamentari au luat cuvantul de la tribuna pentru mai putin de un minut in doi ani de mandat.

Printre deputatii care nu au luat cuvantul de la tribuna Parlamentului, anul trecut, se afla Ioan Axente, Madalin Voicu (PSD), Liviu Codarla (PNL), Valentin Blanariu (PPDD), Constantin Alin Bucur (UNPR), Cezar Cioata (PC).

Nici Mihai Balta (PSD), Vasile Berci (PNL), Marin Anton (independent), Valentin Gabriel Boboc (PSD), Daniel-Stamate Budurescu (PNL), Vasile Cazan (PNL), Eugen Chebac (UNPR), Florin Ciurariu (PNL), Razvan Condurateanu (UNPR), Gheoghe Costin (PNL), Mihai Bogdan Diaconu (PSD), Nutu Fonta (UNPR) nu au vorbit la sedintele de plen din 2014.

Deputatul Theodor Paleologu a vorbit doar 6 secunde in 2014 in plen, ocazie in care i-a informat pe colegii lui ca va activa ca parlamentar independent dupa plecarea din grupul PDL, iar Elena Udrea a stat la microfonul Camerei doar doua minute si 36 de secunde, anul trecut, una dintre interventiile sale fiind pe 3 februarie 2014, cind a anuntat ca a demisionat din PDL.

Au fost si deputati care nu au vorbit deloc anul trecut, dar au depus in scris declaratii politice, cum este cazul Roxanei Florentina Anusca (PNL), care a avut declaratii politice cu titlul "Nicaieri nu-i ca acasa" sau "A fi liberal e o mandrie". In acelasi mod au procedat deputatii Ioan Balan (PNL), Dan Bordeianu (PNL), Radu Babus (PSD) sau Octavian Bot, ultimul dintre acestia avand o singura declaratie intitulata "Idei putine, dar fixe".

Costica Canacheu (PDL) a vorbit doar doua secunde anul trecut, in plenul Camerei, cand a prezentat o motiune simpla, in timp ce Dumitru Chirita (PSD) a stat 31 de secunde la microfonul acestui for legislativ, iar Laurentu Chirvasuta (UNPR), 30 de secunde. Deputatii Istvan Bonis (UDMR) si Florin Ica Calota (PNL) au vorbit fiecare in fata colegilor sai cate trei minute si 27 de secunde.

Sunt si deputati care in doi ani de mandat au vorbit in plen intre 37 de secunde si trei minute.

Printre acestia, Dorel Covaci (PSD), care a vorbit doar 39 de secunde in doi ani de mandat, Ioan Axente (PSD) - 47 de secunde, Mircea Vasile Cazan (PNL) - 38 de secunde, Vasile Berci (PNL) -un minut si 39 de secunde, Florin Ciurariu (PNL) - doua minute si 21 de secunde, Lucian Manuel Ciubotaru (PNL) - trei minute si 32 de secunde, Stefan Alexandru Baisanu(PNL) - trei minute si 38 de secunde.

Sursa: mediafax.ro

Galerie Foto

ciurariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045241 (s)