marți, 19 martie, 2024

Caravana „Blood Network” vine la Iulius Mall Iași. Donează sânge și primești un abonament full la UNTOLD

Distribuie:

Publicat:

Caravana „Blood Network” ajunge în acest weekend la Iulius Mall Iași și îi așteaptă din nou pe eroi să salveze vieți și să se bucure de experiențe de neuitat la festivalul Untold. Dacă vrei fii și tu printre headlinerii campaniei, vino la caravană, doneză sânge, înscrie-te în rețeaua „Și Eu Donez” și primești un abonament full la Untold, dar și un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei, valabil în magazinele Kaufland. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile în intervalul 08:00 – 14:00.

Caravana „Blood Network” ajunge și anul acesta la Iulius Mall Iași și oferă încă o dată speranță, atât că la un moment dat vom trăi într-o societate care prețuiește mai mult oamenii și sănătatea lor, dar și că împreună putem salva vieți chiar azi. Astfel, sâmbătă și duminică, pe 28 – 29 mai 2022, caravana mobilă va staționa în parcarea Iulius Mall Iași, iar tu vei putea dona sânge și, astfel, vei face parte din – Blood Network – cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România.

Și pentru că faptele bune merită răsplătite, fiecare donator care se înscrie și în rețeaua „Și Eu Donez”, primește un abonament full de tip general access basic la Untold, dar și câte un tichet de cumpărături în valoare de 100 de lei, valabil în orice magazin Kaufland din țară. Dacă nu reușești să ajungi în una din cele două zile la caravană, în intervalul 08:00 – 14:00, poți să donezi în orice centru de transfuzii din țară, până pe 3 iulie, și dacă te și înscrii în rețeaua „Și Eu Donez”, primești un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la unul dintre cele mai așteptate festivaluri din 2022 – Untold. Mai multe detalii găsești pe www.untold.com.

Iulius Mall Iași este un proiect dedicat tinerilor care iubesc efervescența și care au mereu vibe de festival, așa că te așteptăm și pe tine să intri în „Blood Network” pentru că vei fi recompensat cu distracție.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img