News Flash:

Caravana Romania MARE in Europa, in judetul Vaslui

16 Februarie 2019
588 Vizualizari | 0 Comentarii

Caravana ,,Romania MARE in Europa’’ ajunge in judetul Vaslui. Candidatul independent al miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, insotit de voluntarii caravanei ,,Romania MARE in Europa’’ si un microbuz tricolor, vor fi prezenti in orasele Vasui si Barlad pentru a colecta semnaturi in vederea inscrierii in cursa electorala din luna mai.


Calendarul Caravanei ,,Romania Mare in Europa’’ in judetul Vaslui:


Sambata, 16 februarie, ora 18:00 - Vaslui, Piata Civica;
Duminica, 17 februarie, ora 12:00 - Barlad, Piata Victoriei.


Caravana Romania Mare in Europa va fi prezenta in localitatile tarii pentru a informa cetatenii despre programul candidaturii miscarii unioniste la alegerile europarlamentare si pentru a colecta cele 100.000 de semnaturi.


„Vom strabate toate localitatile tarii pentru a colecta numarul necesar de semnaturi. Numai impreuna putem duce mesajul Unirii in Parlamentul European. Cele 100.000 de semnaturi reprezinta primul pas pentru o Romanie Mare in Europa, iar acest pas nu poate fi realizat decat cu sprijinul vasluienilor. Contam pe fiecare roman din Vaslui, Barlad, dar si din toate localitatile judetului”, a declarat George Simion, candidatul miscarii unioniste.
Sub sloganul „ROMANIA MARE IN EUROPA”, candidatul miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si contracararea sistemului mafiot care blocheaza dezvoltarea Romaniei si a Republicii Moldova.


Formularul de semnaturi poate fi descarcat aici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017430 (s)