miercuri, 24 aprilie, 2024

Care a fost meniul cu care Oana Roman i-a impresionat pe invitati, la ziua ei de nastere! Multi s-au mirat sa vada asa ceva in farfurie

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman s-a sarbatorit cu fast zilele trecute! Vedeta i-a rasfatat pe toti invitatii cu bucate alese si cu muzica si distractie din plin. Hore, sarbe si tort de patru etaje numai pentru prietenii si familiacare au venit sa se bucure de frumoasa varsta implinita de fiica lui Petre Roman. Iata cu ce a ales vedeta, alaturi de sotul sau, sa-i serveasca pe cei care au onorat invitatia!

Care a fost meniul de la ziua de nastere a Oanei Roman?

Oana Roman a implinit 43 de ani si s-a petrecut pe cinste. Vedeta si-a chemat prietenii cei mai buni si familia si a incins ringul de dans. Distractia a avut parte la unul din saloanele de lux detinute de Cristi Borcea. Cei mai cunoscuti din showbiz-ul romanesc s-au aflat la ziua brunetei si s-au bucurat de delicatesele culinare precum: creveti, creveti, bebecut la protap si cu un tort de nu mai outin de 4 etaje.

 “Am 43 de ani, dar eu ma simt tot ca la 20. Am trecut prin multe. Pe mine Revolutia m-a schimbat total. Nu intelegeam mare lucru atunci. Eram adolescenta. S-a intrat cu bocancii in viata noastra atunci. Cel mai fericit moment al vietii mele a fost cand s-a nacut fetita mea, Izabela. Tot atunci era sa si mor la operatie”, a povestit Oana pentru Click.ro Invitatii au avut parte de o surpriza a insiruirii anilor care au sunt cei mai importanti pentru vedeta.

Oana Roman: „Nu am cuvinte sa multumesc„

„A fost cea mai frumoasa petrecere de ziua mea, din viata mea! Nu am cuvinte sa multumesc tuturor celor care au venit”, a spus Oana Roman.  „Ai fost la superlativ de frumoasa!”, ” Poate ceva care sa-ti scoata in evidenta noua talie te avantaja mai mult”, „Esti superba”,

„Minunata evolutie! te urmaresc de mult si ma surprinde placut evolutia si felul tau de a fi”, sunt doar cateva dintre comentariile celor care i-au vazut vestimentatia Oanei Roman de la petrecere. Cei care o apreciaza i-au complimentat la maximum felul in care vedetaa a ales sa se imbrace.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img