vineri, 29 martie, 2024

Care a fost ultimul mesaj al sotului Lilianei Savu inainte sa isi piarda viata. Ce i-a urat fiicei lor

Distribuie:

Publicat:

O familie intreaga indurerata, dintre care patru nepotele care ii vor simti nespus dorul bunicului lor. Asta a lasat in urma accidentul auto in care au fost implicati cantareata de muzica folclorica Liliana Savu si sotul ei, Liviu Badea. Artista a supravietuit, din fericire, insa se afla in stare grava la spital. Sotul ei, insa, nu a fost atat de norocos.

Ziua de 20 martie va ramane mereu in memoria fiicei solistei de muzica populara Liliana Savu ca fiind una dintre cele mai negre. Interpreta si sotul ei, Liviu, au suferit un accident teribil de masina, in urma caruia numai artista a reusit sa scape cu viata, desi se afla in continuare in stare grava, intr-un spital din Ungaria.

Ultimul mesaj transmis de Liviu Badea pentru fiica lui, Camelia

Camelia Badea, fiica celor doi, si-a pierdut astfel tatal si se roaga in prezent pentru starea de sanatate a mamei ei. Liliana Savu, in varsta de 66 de ani, a fost internata intr-un spital din Ungaria, in stare critica, iar doctorii fac tot posibilul sa o salveze in urma tragediei auto. Durerea este si mai mare pentru Camelia, avand in vedere ca parintii ei se intorceau din Germania atunci cand s-a intamplat accidentul rutier, dupa ce au vizitat-o pe aceasta cu ocazia zilei sale de nastere.

In mediul online, ultimul mesaj pe care l-a publicat Liviu Badea pe retelele de socializare a fost unul emotionant, destinat fiice sale. „Ma uit cu drag la tine, fata lu' tata frumoasa! Ma uit si parca nu-mi vine sa cred ca au trecut anii! Pentru mine, atat cat voi trai, esti tot copilul meu frumos!…. dar, acum, vreau sa-ti spun doar atat: La multi ani, Camelia! Tata te iubeste!”, au fost cuvintele sotului Lilianei Sandu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img