joi, 28 martie, 2024

Care e diferenta dintre un barbat care te iubeste si un barbat care iti distruge viata

Distribuie:

Publicat:

Atunci cand afli ca persoana de langa tine te iubeste pentru ceea ce esti, crezi ca nimic nu poate fi mai frumos si te bucuri de experienta.

Cu toate acestea, persoana de langa tine se poate dovedi manipulatoare cu dorinta de a te controla. Relatiile toxice pot aparea oriunde. Iata care este diferenta dintre un barbat care te iubeste si un barbat care iti distruge viata.

1. Respect vs toleranta – Barbatul care te iubeste cu adevarat te va respecta si te va aprecia pentru opiniile tale puternice. De cealalta parte, exista barbati care iti vor spune ca nu ai dreptate si nu vor fi niciodata de acord cu tine, crezand ca parerea lor este mai importanta.

2. Incurajare vs control – Un barbat care iubeste o femeie o va incuraja catre noi oportunitati si experiente si nu o va forta niciodata sa faca ceva cu ce nu se simte confortabil.

3. Sinceritate vs cruzime – Daca iti spune ca trebuie sa te schimbi, nu inseamna ca este rau cu tine, ci doar ca este sincer si te iubeste. Daca un barbat iti spune ca trebuie sa slabesti, inseamna ca nu te respecta indeajuns.

4. Afectiune vs evitare – Un barbat care te iubeste iti va arata atat fizic, cat si psihic. Un barbat cu probleme emotionale va incerca sa se valideze prin intermediul tau.

5. Protectiv vs posesiv – Este ceva natural sa protejezi o persoana de care iti pasa. Daca te tine de umeri in timp ce sunteti impreuna, inseamna ca ii pasa. Daca, in schimb, nu te lasa sa mergi nicaieri, are o problema cu posesivitatea.

6. Serios vs interesat – Un barbat care este interesat de tine va vorbi cu tine doar cand ii convinde. Vei sti ca ai intalnit barbatul potrivit daca simti ca este fericit cu tine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img