News Flash:

Care este băutura pe care regele Charles al III-lea o consumă zilnic

4 Octombrie 2022
290 Vizualizari | 0 Comentarii
download

Suveranul englez are câteva preferinţe când vine vorba de stilul de viaţă şi de alimentaţie. Regele Charles al III-lea consumă în fiecare dimineaţă, la micul dejun, un ceai Darjeeling, care are numeroase beneficii pentru sănătate. De asemenea, tot la prima masă a zilei, regele consumă un pahar mare cu suc natural obţinut din fructe proaspete.

Regele englez speră să aibă aceeaşi longevitate ca a mamei sale, Elisabeta a II-a, care a trăit 96 de ani. Pentru aceasta, Charles al III-lea acordă o atenţie deosebită alimentaţiei sale. Monarhul preferă să mănânce dimineaţa pâine de casă şi un bol cu fructe proaspete, după cum a mărturisit Graham Newbould, fost membru al personalului regelui, pentru publicaţia The Mirror. Acest meniu echilibrat este însoţit întotdeauna de ceaiul Darjeeling.

Un ceai cu numeroase beneficii

Potrivit nutriţionistei Signe Svanfeldt, „ceaiul Darjeeling are multe beneficii pentru sănătate, având în vedere conținutul de antioxidanți, vitamine și polifenoli conţinuţi, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflamației și îmbunătățirea sănătății inimii”, a comentat specialista pentru The Mirror. De asemenea, acest ceai are „efecte anticancerigene și poate avea proprietăți chimiopreventive”, potrivit unui studiu recent publicat în National Library of Medicine.

Alături de ceașca sa de ceai, monarhului britanic îi place să consume și un pahar mare cu suc de fructe proaspete, care ajută „la creșterea aportului de vitamine, minerale și fibre”, a declarat Signe Svanfeldt.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0885 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030323 (s)