vineri, 19 aprilie, 2024

Care este cea mai mare temere a Ginei Pistol cu privire la fiica sa, Josephine: „Îmi fac griji pentru copilul nostru”:

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol este o mămică fericită și împlintă, chiar dacă noua experință alături de Josephine reprezintă o adevărată provocare. Prezentatoarea TV e bucură de fiecare moment petrecut împreună alături de fiica ei, dar nu ezită să mărturisească că are unele temeri în ceea ce o privește pe micuță.

Gina Pistol și Smiley au deveni părinți în urmă cu 1 an, iar viața lor a luat o întorsătură neașteptată de când a venit pe lume Josephine. Cei doi sunt foarte atenți cu micuța lor și își petrec foarte mult timp alături de ea.

Prezentatoarea TV radiază de fericire atunci când se află lângă fiica sa, iar drept dovadă stau toate postările sale de pe rețelele sociale. Chiar dacă au decis să îi țină chipul departe de ochii curioșilor, aceștia nu ezită să mai publice poze în care nu i se vede fața minunăției lor.

Pentru că timpul trece și micuța Josephine va crește rapid, mămica sa a dezvăluit că are câteva temeri. Gina Pistol a vorbit, fără ezitare, despre lumea în care trăim, dar și despre cea mai mare frică pe care o are în ceea ce o privește pe Josephine.

Prezentatoarea TV și partenerul său și-au dorit foarte mult un copil, lucru care a devenit realitate, chiar dacă vedeta s-a confruntat cu unele probleme înainte să rămână însărcinată. Încă de când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley trăiesc fiecare moment alături de fetița lor la intensitate maximă.

Într-un interviu pentru Antena Stars, frumoasa blondină a făcut declarații despre viața de mămică, dar și despre cea mai mare temere pe care o are pentru fiica ei. Aceasta a spus că îi e foarte frică de cât de mult s-a schimbat lumea acum.

„Îmi fac griji pentru copilul nostru de dinainte să se fi născut.Vorbeam cu Andrei ( n.r. Smiley) despre copii, stăteam așa și ne gândeam pe ce lume aducem un copil. Pentru că lumea în care trăim, din păcate, nu mai este lumea pe care o știam eu.

Nu mai știu în ce interviu am fost întrebată care este cea mai mare teamă a mea și am spus: „Mi-e teamă să nu mă trezesc într-o zi și lumea pe care o știam eu să nu mai fie la fel. Și uite că trăiesc teama””, a declarat Gina Pistol pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Chiar dacă există atât de multe motive pentru care ar putea să-i fie „frică”, Gina Pistol preferă să își protejeze fiica și să lase lucrurile să decurgă într-un mod normal. De asemenea, prezentatoarea de la Chefi la cuțite este o mămică modernă și extrem de mândră.

La începutul lunii ianuarie, Gina Pistol și Smiley au plecat pentru prima oară într-o vacanță exotică alături de micuța lor. Ce doi au petrecut clipe de neuitat în compania lui Josephine, dar au admirat și peisajele fabuloase.

De pe rețelele de socializare nu au lipsit pozele senzaționale, care au înduioșat inimile intenauțlor. Prezentatoarea TV a publicat o imagine adorabilă în care își ine în brațe fetița și o privește cu multă dragoste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img