joi, 28 martie, 2024

Care este situatia dintre Antonia si mama lui Alex Velea? ”Am o soacra care…”

Distribuie:

Publicat:

Frumoasa Antonia și cântărețul Alex Velea formează unul dintre cele mai iubite și îndrăgite cupluri de la noi. Cei doi au împreună doi copii, pe nume Dominic și Akim.

Cei doi artiști se înțeleg de minune, arată extraordinar de bine împreună, iar relația lor este văzută de ceilalți ca fiind una perfectă.

Acum a ieșit la iveală faptul că Antonia nu se înțelege bine doar cu Alex Velea , ci și cu mama lui. Soacre brunetei are grijă ca cei doi să nu ducă lipsă de nimic. De fiecare dată când are ocazia, soacra ei le pregăteșe numai bunătățuri de mâncare. În special, aparent celor doi le plac foarte mult dulciurile.

"Am o soacră care mă iubește tare mult", a scris Antonia la Instastory.

Și micii nepoței se bucură mult de bunătățile bunicii.

Antonia are mare grijă de silueta ei de invidiat. Pentru fizicul ei de apreciat, aceasta ține diete, merge la sală și rareori se abate de la reguli.

Antonia, apel disperat către fani pe Instagram. Ce a pățit artista.

 Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România, a transmis un mesaj cu care și-a îngrijorat fanii. Luni seara, 12 iulie, cântăreața a cerut ajutorul urmăritorilor săi în găsirea unui portofel. Potrivit mesajului postat, o cunoștină a artistei și-a pierdut portofelul într-un club din București. În cazul în care cineva l-a găsit, artista își roagă fanii să-l returneze la secția de Poliție din sectorul 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img