sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Care sunt cei mai buni soti din tot zodiacul

Distribuie:

Publicat:

Rac

Barbatul din aceasta zodie este sotul ideal pentru ca te va ajuta in toate. Nu vrea sa aiba statut special si considera ca egalitatea este reteta fericirii intr-o casnicie. Va fi un sprijin neconditionat pentru tine.

Fecioara

Nativul din aceasta zodie se va dovedi a fi cea mai buna alegere ca sot, el este foarte resposabil si iti va ramane fidel toata viata. De asemenea, este umarul pe care poti plange mereu si va fi alaturi de tine indiferent de ce se va intampla.

Taur

Daca pana la casatorie mai avea unele retineri, dupa eveniment acesta se va schimba si mai mult in bine. Va deveni mai dragastos, mai atent si adora statutul de barbat insurat. Se mandreste cu femeia pe care o alege sa ii fie sotie si se ocupa sa ii ofere confortul pe care il merita.

Balanta

Nativul din Balanta este un barbat pe care te poti baza si un sot care iti va fi alaturi atat la bine, cat si la greu. Pune pret pe egalitate si uneori duce acest lucru la extrem. Este saritor atat in treburile casnice, cat si in oricare alta situatie daca ii ceri acest lucru.

Pesti

Nativul din aceasta zodie este un romantic incurabil si asta nu ii va trece cu una cu doua. Te va surprinde placut in fiecare zi cu dovezile lui de iubire, dar va avea grija sa nu faca doar asta, scrie eva.ro. Iti va fi de mare ajutor in casa si in cresterea copiilor.

Scorpion

Scorpionul este foarte mandru de sotia lui si o va rasfata toata viata. Duce grija pentru tine la extrem, uneori devenind sufocant. Cu siguranta se va ocupa de finantele familiei si va fi acea persoana care te va scoate mereu din impas!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img