sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Carmela Popa a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme se confruntă bruneta

Distribuie:

Publicat:

Carmela Popa a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat pe stradă. În exclusivitate pentru Antena Stars, bruneta a dezvăluit prin ce momente groaznice a fost nevoită să treacă. A sunat de una singură la 112 și a primit ajutor din partea medicilor.

Carmela Popa a leșinat pe stradă. Bruneta a plecat de acasă să rezolve ceva, dar a ajuns de urgență la spital. Prin ce clipe de groază a trecut. A simțit că se întâmplă ceva în neregulă cu ea și a sunat de una singură la 112.

Carmela Popa, de urgență la spital

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmela Popa a mărturisit cum a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat pe stradă. Bruneta a trecut prin momente groaznice, iar timp de aproximativ 40 de minute a fost sub o criză teribilă, mai ales pentru că simțea că îi iese inima din piept. Cu toate astea, analizele făcute de medici au ieșit bune.

„La început am luat-o în glumă, dar după toată nebunia, am conștientizat și cred că mai mult azi… (…) Am stat vreo 40 de minute sub o criză teribilă, simțeam că îmi iese inima din piept… Din păcate, această afecțiune în ultimii ani a început să ucidă din ce în ce mai multe persoane foarte tinere. Mie analizeze mi-au ieșit perfect, inima este în regulă, ideea este că este ceva la ventricole”, a mărturisit Carmela Popa, la Antena Stars.

Cum s-a întâmplat totul

Bruneta a plecat de acasă, chiar dacă dimineața, la ora 10, avea pulsul de 180 de bătăi pe minut. Imediat după ce a ieșit din casă a început să simtă rău. Cu atât mai mult, Carmela Popa și-ar fi pierdut cunoștiința, iar după ce a văzut că stare ei devenea din ce în ce mai gravă, a sunat la 112.

„Ieri dimineață, la ora 10, aveam pulsul 180 de bătăi pe minut. Am plecat de acasă să rezolv niște lucruri personale, am ieșit pe poartă și la colțul străzii am început să simt aceste palpitații. (…) Cred că mi-am pierdut conștiința, picioarele nu mă mai ascultau sub nicio formă (…) am pus mâna și am sunat la 112”, a adăugat bruneta.

Carmela Popa a avut nevoie de ajutorul medicilor. Bruneta și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare e că este internată în spital.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img