vineri, 19 aprilie, 2024

Carmen de la Sălciua a reacționat după ce a primit hate pe internet: „Singurul care m-a ajutat a fost…”

Distribuie:

Publicat:

Este una dintre cele mai urmărite și ascultate cântărețe de la noi din țară, însă celebritatea i-a adus și numeroase comentarii răutăcioase. Ce spune Carmen de la Sălciua despre hate-ul primit pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare, dar și foarte mulți hateri care o critică ori de câte ori au ocazia.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre mesajele răutăcioase primite

Este una dintre cele mai urmărite și ascultate cântărețe de la noi din țară, însă celebritatea i-a adus și numeroase comentarii răutăcioase. Iată ce spune Carmen de la Sălciua despre hate-ul primit pe rețelele de socializare.

„Nu e vorba doar de hate-ul care se vede, e vorba și de hate-ul care nu se vede. Până acum nu prea am băgat în seamă hate-ul, dar un mesaj care mi-a atras atenția, și cred că după mesajul ăsta am început să înteleg că unii oameni chiar nu sunt bine sufletește.Mi-a scris cineva că era frumoasă poza dacă era și un dinozaur acolo. Unii chiar nu mai dețin rațiunea. Nu ai cum să te legi de o poză așa. Aș vrea ca lumea să înțeleagă că am o carieră de peste 13 ani de zile, iar în cariera asta, singurul care m-a ajutat a fost Dumnezeu.”, a declarat Carneb de la Sălciua la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua primit hate pe internet în repetate rânduri

Nu este pentru prima dată când cântăreața primește mesaje de hate. În urmă cu ceva timp, vedeta a publicat un mesaj tranșant pe Instagram:

E adevărată vorba ”gura lumii nu o astupă nici pământul”. Observ asta când văd cât de schimbători sunt oamenii. Vă certați pe paginile mele de socializare, vă jigniți unii pe alții, mă jigniți pe mine…Când intru pe unele profiluri văd că sunteți mari fani și îmi lăsați la mesaje request cu nemiluita, inimi și complimente care mai de care”, a spus Carmen de la Sălciua.

Vedeta a ținut atunci să le transmită un mesaj dur spunând de aceștia că deseori vorbesc prostii și nu știu cu adevărat care e situația, dar comentează.

”Dacă mă întâlniți pe stradă unii sunteți chiar încântați și vreți poze. Acuzații la adresa mea mai rău ca la un interlop. Nu știți absolut nimic despre mine, decât ceea ce vorbesc și scornesc unele ”guri fără ocupație”. Misterul și controversa din jurul meu de multe ori vă intrigă așa încât, dacă s-ar putea ați intra cu bocancii în viața mea privată. Și atunci, din lipsă de ocupație, multă lume mănâncă rahat să o spun pe șleau”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua a mai precizat atunci și că orice ar face mereu oamenii mereu vor găsi motive să o critice, așa că nu va mai accepta nicio jignire și va da block tuturor celor care o mai atacă pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img