vineri, 19 aprilie, 2024

Carmen de la Sălciua, anunț șoc! Se mărită

Distribuie:

Publicat:

Carmen de la Sălciua și-a uimit toți fanii de pe conturile ei de socializare cu o declarație șocantă, vedeta muzicii de petrecere din Ardeal dorindu-și să ajungă, din nou, în fața altarului.

După o experiență cât se poate de nefericită trăită alături de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua pare să își fi revenit pe deplin și este decisă să își refacă cât se poate de repede viața sentimentală.

Curtată de zeci de bărbați, mai mult sau mai puțin celebri în lumea mondenă românească, Carmen de la Sălciua susține sus și tare că, încă, nu a găsit pe cal care să o ”ungă la inimă” și să o facă suficient de fericită pentru a-și dori, cu adevărat, o relație de lungă durată.

Dar, chiar dacă nu are, la modul oficial, un iubit, asta nu înseamnă că  senzuala cântăreață nu își face, deja, planuri de nuntă.

Mai exact, așa cum a mărturisit în repetate rânduri pentru WOWbiz.ro, Carmen de la Sălciua știe ce își dorește de la un bărbat, așa că, atunci când îl va întâlni, nu va sta prea mult pe gânduri. Iar acum, a recunoscut cântăreața de muzică de petrecere, deja se gândește la măritiș. Astfel, întrebată de fanii ei dacă se vede din nou în fața altarului, Carmen de la Sălciua răspuns cât se poate de explicit: ” DA ”.

Iar acest lucru sugerează celor care o cunosc pe Carmen de la Sălciua că vedeta muzicii de petrecere este într-una dintre cele două situații: și-a găsit un iubit după care i s-au aprins călcâiele – deși neagă că are unul – sau, deja, a început să se gândească mai mult ca niciodată la momentul în care, în sfârșit, își va reface viața, va deveni soție și mamă, planificarea nunții fiind, deja, pentru ea, o chestiune… rezolvată.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img