joi, 25 aprilie, 2024

Carmen de la Sălciua, părere sinceră despre cazul părintelui Visarion Alexa. Artista a avut curajul să spună: „De dat cu piatra suntem mulți…”

Distribuie:

Publicat:

Carmen de la Sălciua și-a exprimat părerea cu privire la părintele Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală.

 

Cazul în care Părintele Visarion Alexa a fost acuzat că a agresat sexual mai multe femei a ajuns la urechile tuturor. Dacă unii au negat cu vehemență că părintele ar putea face așa ceva și că, de fapt, totul este o înscenare, alții au ales să îl judece pentru faptul că a ajuns în situația în care să primească asemenea acuzații.

Recent, și Carmen de la Sălciua a abordat acest subiect pe rețelele de socializare, acolo unde și-a expus punctul de vedere despre părintele care a slujit mult timp la Biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din București, întrebată fiind de un fan despre acest caz.

În ultima vreme, Carmen de la Sălciua s-a apropiat din ce în ce mai mult de Dumnezeu, mergând în unele dintre cele mai încărcate locuri în credință și emoție din lume.

Ultimul loc de acest fel în care a fost și de unde s-a întors recent alături de partenerul său, Marian Corcheș, a fost pe Muntele Athos, Grecia. Chiar dacă nu a urcat pe munte, pentru că doar bărbaților li se permite acest lucru, artista a avut parte de o călătorie foarte profundă în jurul muntelui, fapt care a mulțumit-o nespus de mult. În cadrul unei sesiuni de întrebări lansate în mediul online cu puțin timp în urmă, Carmen de la Sălciua a fost întrebată în legătură cu părintele Visarion Alexa.Artista a oferit un răspuns surprinzător.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img