sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Carmen de la Salciua, raspuns pentru Jador, dupa ce a spus ca vrea copil cu ea: „Am purtat de foarte multe ori discutii cu Jador”

Distribuie:

Publicat:

Jador a mărturisit recent că vrea ca mama copiilor lui să fie Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și urmărite artiste din România. Dacă pe plan profesional lucrurile merg strună, pe plan amoros bruneta a avut mult de pătimit.

A fost căsătorită cu artistul Culiță Sterp, însă mariajul dintre cei doi nu a rezistat și și-au luat rămas bun și au continuat pe drumuri separate. 

Vedeta a recunoscut că a fost un divorț peste care a trecut cu greu, însă vrea să mai dea în continuare o șansă iubirii, iar alături de omul potrivit vrea chiar să-și întemeieze o familie. Aceasta a mărturisit în nenumărate rânduri ce-și dorește de la viitorul partener de viață, însă nici până acum acest bărbat la care visează nu i-a ieșit în cale. 

De-a lungul carierei sale, brunata a colaborat cu mulți artiști celebri, însă, de departe, colaborarea ei cu Jador i-a lăsat cu gura cascată pe fani. După melodia pe care au scos-o împreună, fanii s-au întrebat dacă nu cumva între cei doi se înfiripă și o poveste de dragoste. Iar pentru că artista nu este genul care să-i lase pe fanii ei să aibă curiozități nesatisfăcute, aceasta spune tot adevărul! 

contnuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img