joi, 28 martie, 2024

Carmen Harra, viziune legata de moartea unei vedete! ”Destinul lui nu va fi lung”

Distribuie:

Publicat:

Carmen Harra a dezvaluit ca stia ca Hanibal Dumitrascu urma sa moara si nu numai ea, ci si acesta isi presimtea moartea.

“Hanibal Dumitrascu a incetat din viata sub incidenta cifrei 9! Este nascut intr-o zi de 9 si moare la 54 de ani! Cinci si cu patru fac noua si spune totul! Cifra 9 inseamna ca ne-am incheiat cele 9 cicluri ale vietii!

De aceea, decesul lui nu este un accident sau o intamplare! Dimpotriva, in viziunea dumnealui, acesta era momentul in care isi incheia socotelile cu viata, si a inchis ochii pentru totdeauna implinit sufleteste.

In concluzie, viata lui Hanibal Dumitrascu s-a terminat exact atunci cand trebuia sa se termine. S-a terminat culminant! Il simt ca pe un suflet care a plecat stiind ca pleaca!

De altfel, vreau sa va spun un lucru! In ultimele sase luni, el a stiu ca va muri, si in special in ultimele trei zile, cu siguranta a realizat ca totul se va termina!

In viziunea mea, a lasat pe undeva sigur scris ceva, in care a explicat clar ca nu se duce pe lumea cealalta dezorganizat! El pleaca impacat, se reuneste cu doi membri ai familiei lui si nu este speriat, din contra, moartea este ca o eliberare pentru sufletul lui”, a spus Carmen Harra.

Parerea lui Carmen despre Hanibal Dumitrascu

Hanibal Dumitrascu a murit, iar, la final, Carmen Harra a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui.

” Hanibal nu avea un traseu lung in viata asta, avea o lume limitata, probabil i-a si spus pus cineva candva ca destinul lui nu va fi lung, simtea in interiorul lui acest lucru. Insa, asa cum va spuneam, inainte de moarte, facuse pace cu acest lucru!

A fost un evoluat, un om de bine, un om initiat, un om care a avut multe cunostinte despre pshicul uman, evolutia spirituala, merita sa ii citim din cartea tibetana pentru plecarea lui, care incepe de acum si se termina in 40 de zile”, a spus vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img