vineri, 29 martie, 2024

Carmen Iohannis a decis sa isi schimbe look-ul! Cum arata acum Prima Doamna

Distribuie:

Publicat:

Carmen Iohannis nu este adepta schimbarilor de look, avand aceeasi coafura clasica, pe care a abordat-o inca de cand sotul ei a ajuns presedintele Romaniei. Nu este un secret pentru nimeni ca Prima Doamna prefera stilul simplu si coafura bob, insa de aceasta data ne-a surprins  cu un nou stil de tunsoare bob, mult mai indrazneata.

Pe langa asta, a optat si pentru o culoare mai inchisa, care i se potriveste de minune. Ne amintim, totusi, ca aproape aceeasi nuanta de par a incercat si anul trecut, dar si in urma cu cativa ani, pe vremea cand Klaus Iohannis era primar al Sibiului.

Carmen Iohannis, marturisire dupa intalnirea cu Brigitte Macron

Carmen Iohannis a postat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj in care marturiseste ca s-a bucurat nespus de intalnirea avuta cu Brigitte Macron, Prima Doamna a Frantei.

Sotia presedintelui Klaus Iohannis le-a impartasit prietenilor ei virtuali si o imagine din timpul discutiilor cu doamna Macron, iar zambetul larg de pe chipul lor confirma ca intalnirea a fost una placuta.

”O intalnire deosebita si plina de farmec cu Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron”, le-a spus Carmen Iohannis prietenilor ei virtuali, carora le-a oferit si o imagine in care apare zambitoare cu Prima Doamna a Frantei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img