vineri, 29 martie, 2024

Carmen Iohannis, taxată de Cătălin Botezatu pentru apariția de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a: “Inadmisibil!”

Distribuie:

Publicat:

Carmen Iohannis a fost taxată dur de către Cătălin Botezatu, pentru apariția ei de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Celebrul creator de modă a analizat cu multă atenție atât ținuta soției lui Klaus Iohannis, cât și cele purtate de Kate Middleton și de Meghan Markle.

O lume întreagă a stat cu ochii ațintiți asupra acestui eveniment. Nu a murit doar o regină, ci un adevărat simbol al unei ere speciale, care a apus acum. Așa cum era de așteptat, președintele României și soția lui s-au deplasat în Anglia ca să asiste la funeraliile suveranei, dar Cătălin Botezatu consideră că Prima Doamnă a țării a gafat flagrant cu apariția ei.

Carmen Iohannis, taxată de Cătălin Botezatu

Designerul Andreea Tincu a creat ținutele purtate de soția lui Klaus Iohannis atât la funeraliile de pe 19 septembrie, cât și la dineul liderilor străini de la Palatul Buckingham.

Prima rochie a fost una de catifea neagră, lungă până la gambe, cu o croială în A și cu linia decolteului rotundă, accesorizată cu o pereche de pantofi negri și cu o pălărie cu voaletă. Cea de la dineu, a fost o rochie midi, din catifea, până la gambe, accesorizată cu o broșă și un clutch.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jakie Onasis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!', a dezvăluit Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Click.ro.

Cum a gafat Kate Middleton

Cu toate că Botezatu a apreciat enorm modul în care s-a îmbrăcat Prințesa de Wales, el consideră că a greșit atunci când a venit vorba despre accesorizare.

„Kate este prea accesorizată. Cerceii care sunt lungi, cu perle mari la gât. Prea multe accesorii. Acestea ar fi trebuit să fie simple, aproape inexistente. Este permisă doar o broșă! Kate este mult mai bine îmbrăcată, în schimb. Are mâinile acoperite de un pardesiu negru tip rochie. Pălăria e simplă, elegantă. La ea există și o voaletă, e bine. Lungimea ținutei este corectă!', a completat el pentru aceeași sursă de mai sus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img