vineri, 19 aprilie, 2024

Carmen Negoita, adevarul despre ce s-a intamplat la Ferma de la PRO TV. Ce relatie are cu Brigitte

Distribuie:

Publicat:

Carmen Negoita a spus adevarul despre relatia cu Brigitte Sfat, dar a si dezvaluit despre lucrurile din culisele Fermei. Toti urmaritorii emisiunii au putut observa clar o tensiune intre cele doua vedete. Brigitte a acuzat-o de multe ori pe Carmen cu nenumarate lucruri, inclusiv cu faptul ca a avut o relatie cu fostul ei sot. Un scandal imens s-a aflat in cadrul Fermei din cauza caracterelor diferite ale celor doua, dar si a necomunicarii dintre ele si concurentii cu care trebuiau sa faca o echipa buna pentru a face toate treburile casnice.

Carmen Negoita, adevaruri de la Ferma! Vedeta a spus tot!

Carmen Negoita a parasit competitia dupa ce a pierdut duelul cu Ioana Filimon. Vedeta s-a intors la rutina sa si la viata cotidiana. „Bine v-am regasit, 2-3 kilograme, insa de cand m-am intors recuperez, nu m-am putut opri din mancat de cand am venit acasa. Sper sa nu ma tina prea mult pofta asta.A fost o experienta interesanta, dar dura.

E foarte complicat sa traiesti cu atatia oameni pe care nu-i cunosti. Pot sa spun ca din toata gasca care era acolo ii cunosteam pe Jorge si pe Geanina Ilies. In rest, ii stiam dupa nume, dar n-am avut niciodata de-a face cu ei, nici n-am facut cunostinta. Ame mi-a zis ca la un moment dat am fost eu sa-mi fac niste analize si era acolo, am fi schimbat niste vorbe. Am uitat ca ma stiam si cu Vali Barbulescu”, a declarat Carmen Negoita despre

Carmen Negoita, despre relatia tumultoasa cu Brigitte: „tonul vocii ei era foarte deranjant”

Carmen Negoita, fosta concurenta la Ferma, a povestit despre certurile cu Brigitte si inconvenientele de la emisiunea Ferma, in cadrul unui interciu pentru Clcik! „Exceptand acel episode cu cearta noastra, care a inceput de la o chestie banala, eu pot sa spun ca m-am inteles OK, am lucrat impreuna. Singura problema cu ea este ca este foarte stresata si stresanta si trece de la o stare la alta, si tonul vocii ei era foarte deranjant, efectiv, la un moment dat nu-ti mai auzeai gandurile. Toata lumea avea o problema cu decibelii aia ridicati, efectiv era era obositor sa auzi pe cineva vorbind continuu pe o tonalitate atat de inalta. Am vazut abia dupa ce a zis in emisiune…”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img