vineri, 19 aprilie, 2024

Carmen Tănase, adevărul despre salariul pe care îl are! Mulți români doar visează la un asemenea venit

Distribuie:

Publicat:

Carmen Tănase a dezvăluit public ce salariu are.

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite și îndrăgite actrițe de la noi din țară. Pe lângă prestațiile de la teatru, cunoscuta actriță s-a făcut remarcată și prin prisma rolurilor de excepție pe care le-a interpretat în cadrul telenovelelor românești și cu care a ajuns rapid la sufletele telespectatorilor.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast pe YouTube, acolo unde a fost invitată, Carmen Tănase a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa, mărturisind ce salariu încasează lunar.

Carmen Tănase: „Până la urmă supraviețuiești cu salariul”

Carmen Tănase a dat totul din casă și a vorbit despre salariul pe care îl încasează lunar, atunci când a fost întrebată dacă se poate trăi din meseria de actor, în România.

Actrița a dezvăluit că, la categoria sa, salariul este de nici mai mult, nici mai puțin de 1.300 de euro, echivalentul a peste 6.300 de lei.

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.”, a spus actrița în urmă cu ceva timp, în cadrul podcast-ului.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img