vineri, 19 aprilie, 2024

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, amenintata de un necunoscut pe internet. “Sa te fereasca Sfantul Dumnezeu sa dau ochii cu tine”

Distribuie:

Publicat:

Probleme mari pentru Liviu Varciu si familia lui. Fiica sa mai mare, Carmina, a fost amenintata de un barbat care s-a dat drept tatal ei. Din fericire, Liviu Varciu a povestit ca fiica sa si-a dat seama ca nu era vorba despre el si i-a spus barbatului respectiv sa inceteze cu mesajele.

Liviu Varciu este foarte revoltat in urma acestui incident si a transmis un mesaj puternic barbatului care i-a amenintat fiica, transmitandu-i ca nu-i de bine daca il va intalni. Reactia indragitului artist este una inteleasa in contextul in care un necunoscut i-a amenintat una dintre cele mai importante persoane din viata.

"M-a sunat fiica mea sa-mi spuna ca o ameninta unul. Daca cumva aflu numarul tau de telefon sa te fereasca Dumnezeu. Glumele sunt glume pana la fiica mea.  I-a vorbit urat, i-a spus ca poate trec pe la Arad sa te bat. E unul care s-a dat in locul meu. Fiica mea i-a spus ca nu sunt eu. A inceput sa vorbeasca cu ea urat. Sa te fereasca Sfantul Dumnezeu sa dau ochii cu tine vreodata. Daca imi implica copilul, eu am o problema mare. O sa sun la Politie", a spus Liviu Varciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img