joi, 18 aprilie, 2024

Carnagiu pe o sosea din Vaslui : 5 persoane si-au pierdut viata in urma unui accident soldat 12 victime din 3 autoturisme – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: În dimineata zilei de duminica, 30 iunie, la ora 01.47, ISUJ "Podul Înalt" Vaslui a fost solicitat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 despre faptul că pe Drumul European 581, pe raza localității Bădeana, jud. Vaslui, a avut loc un accident rutier în care ai fost implicate 3 autoturisme, eveniment rutier în care sunt înregistrate 12 victime .

Dat fiind numărul mare de victime, la ora 02.01 a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 12 victime dintre care 8 erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, 4 persoane au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital 8 victime, dintre care 3 în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul municipal "Elena Beldiman", una dintre cele opt victime a decedat. În total, sunt 5 persoane decedate ( dintre care una este minoră) și 7 persoane rănite, dintre care, două victime sunt într-o stare foarte gravă.
 La fața locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu module pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerarea grea. De asemenea, la fața locului au fost deplasate 6 echipaje SMURD, dintre care 4 ambulanțe tip B2 ( EPA ),  o ambulanță tip C1 (TIM) și o autospecială pentru transportul victimelor multiple (ATPVM). De asemenea, la intervenție au participat 3 ambulanțe tip B și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. 

ISUJ "Podul Înalt" Vaslui a intervenit cu 3 ofițeri și 33 de subofițeri, dintre care 17 paramedici.

Acțiunea a fost condusă de inspectorul șef al ISUJ "Podul Înalt" Vaslui, col. Ghiorghe Blagoci.

 

STIREA INITIALA : Un accident deosebit de grav s-a produs in dimineata zilei de duminica, 30 iunie, pe DE581 in apropiere de Badeana . Au fost implicate 3 autoturisme cu 12 victime, din care 4 decedate. Cei care si-au pierdut viata au varstele de 20, 26, 25 și 34. Conform primele informatii se pare că un autoturism înmatriculat în judetul Bacau – a efectuat o depășire neregulamentară ocazie cu care a acroșat un autoturism inmatriculat in judetul Bucuresti ce se deplasa din din sens opus. A fost activat planul roșu de intervenție, traficul auto deviat pe ruta Bd – Ivești – Tutova. 7 persoane au fost transportate imediat la Spitalul din Barlad iar una la UPU Vaslui . Printre cei care si-au pierdut viata se afla si doua persoane, sot si sotie de nationalitate bulgara care se deplasau in vacanta catre grecia. VOM REVENI CU DETALII

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img