News Flash:

Cartea de aur a Conservatorului, impreuna cu fila dedicatie si autograful lui George Enescu a revenit la institutia mama

11 Ianuarie 2019
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 carte de aur

Efortutile d-nei Rector, prof. univ. dr. Atena-Elena Simionescu au dat randament! Cartea de aur a Conservatorului, impreuna cu fila dedicatie si autograful lui George Enescu a revenit in patrimoniul bibliotecii UNAGE.

'' Iar ca o incununare a eforturilor noastre, dar si a prietenilor bibliotecii, anuntam oficial faptul ca un document de inestimabila valoare pentru Universitatea Nationala de Arte "George Enescu" - CARTEA DE AUR A CONSERVATORULUI, IMPREUNA CU FILA DEDICATIE SI AUTOGRAF GEORGE ENESCU - a revenit in institutia mama, dupa pierderea sa misterioasa la momentul desfiintarii conservatorului, in 1950.

Multumim astfel d-nei Ionuta - Veronica Iwanaga, fiica regretatului Dumitru Grumazescu, pentru aceasta donatie extrem de importanta! 
Acest fapt de importanta istorica pentru noi se datoreaza d-nei prof. univ. dr. Carmen Chelaru, ce s-a preocupat in mod constant de promovarea si insertia in memoria culturala de actualitate a acestui document, acum incununata de reusita readucerii in patrimoniul Bibliotecii UNAGE.
Multumiri d-nei Rector, prof. univ. dr. Atena-Elena Simionescu, ce a facut posibila primirea titulaturii oficiale, demna de valoarea acestui document.

Lucrarea va fi disponibila pentru consultare, doar in format digital, dupa data de 15 ianuarie.'' se arata in comunicat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044185 (s)