News Flash:

Carutasii, inamicul principal din trafic

5 Noiembrie 2013
2265 Vizualizari | 0 Comentarii
Carutasi
Accidentele provocate de carutasi le dau tot mai multa bataie de cap politistilor. La nivelul municipiului Vaslui si in cele 21 de comune arondate, cele mai multe incidente in care sunt implicati conducatorii de atelaje au loc din cauza consumului de alcool. "Este o problema careia ii acordam o atentie deosebita. Pe fondul consumului de alcool, foarte multi carutasi merg aiurea sau cad din caruta. Este o cauza care genereaza multe accidente rutiere", a spus Claudiu Rapa, comisar la Politia Municipiului Vaslui.
Codul Rutier, o necunoscuta.

Probleme din cauza carutasilor sunt in tot judetul. "Ei nu respecta normele rutiere. Fie e vorba de neatentia in conducere la deplasarea pe drumurile in panta sau cu denivelari sau de faptul ca proprietarii nu-si pot stapani animalele care tracteaza aceste vehicule", a spus Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie. In luna octombrie, in judetul Vaslui au fost inregistrate 7 accidente de circulatie care au avut drept cauze abaterile comise de carutasi. Aceste evenimente rutiere au avut drept consecinte o persoana ranita grav si alte 6 ranite usor.

"Pentru multi carutasi, regulile de circulatie sunt ca si inexistente. De multe ori, pun in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic" – comisarul Claudiu Rapa.

carutasi vaslui municipiului vaslui mihaela straub claudiu rapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 34 queries | Mysql time :0.057254 (s)