News Flash:

Casa Judeteana de Pensii Vaslui, luata cu asalt de pensionari

29 Iulie 2013
2462 Vizualizari | 0 Comentarii
bilete de tratament
Ca in fiecare an, mai ales in lunile de vara, Casa Judeteana de Pensii Vaslui este asaltata de varstnicii care vor sa mearga la tratament prin biletele oferite de stat la jumatate de pret. Pentru cea de-a saptea serie, exista un numar de peste 1.200 de solicitari, iar oferta este de aproape un sfert fata de cereri.

Pentru cea de-a saptea serie, Casa Judeteana de Pensii (CJP) Vaslui a primit un numar limitat de bilete de tratament, in ciuda unei suplimentari aprobate, numarul de bilete a ramas tot insuficient. Initial au fost primite 266 de bilete, iar dupa suplimentare oferta a crescut la 320, un numar mult prea mic pentru cele peste 1.200 de cereri depuse de pensionarii vasluieni.

"Casa Judeteana de Pensii are repartizate pentru seria a VII-a, pentru perioada 27 - 28 iulie, un numar de 320 de bilete de tratament. Initial s-au primit 266, iar la suplimentare am mai primit 54 de bilete din care 35 gratuite. Cele mai solicitate statiuni sunt Amara, Nicolina, Buzias, Covasna dar ai litoral romanesc. Pentru cele 320 de bilete avem 1.240 de cereri", a spus Isabel Bogdan, directorul  CJP Vaslui.

Din cauza numarului mult prea mic de bilete, pensionarii care nu pot merge la tratament luna aceasta vor ramane pe lista de asteptare pentru lunile viitoare. Listele cu cei carora le sunt repartizate bilete sunt aprobate direct la Casa Nationala de Pensii in functie de data la care a fost depusa cererea si de criteriile indeplinite de pensionari.

vaslui pensionari cupoane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051598 (s)