marți, 16 aprilie, 2024

„Casnicia printului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani” – Ruda apropiata care face dezvaluirea socanta

Distribuie:

Publicat:

 

Pe 19 mai, Printul Harry si Meghan Markle si-au unit destinele in fata familiei, britanicilor si a lumii intregi.

„Casnicia printului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani.” Cu toate ca cei doi par indragostiti lulea, rudele lor nu le dau mai mult de 5 ani de relatie. Matusa lui Harry din partea regretatei Printesa Diana a facut cateva dezvaluiri socante. Aceasta sustine ca Familia Regala se va asigura ca mariajul sa nu dureze mult.

„Mariajul lor nu va dura mai mult de cinci ani. Familia regala o va distruge pe Meghan”, a declarat matusa pentru revista Globe. Femeia sustine ca sotia Printului Harry ar putea ceda sub presiunea familiei regale. Un alt factor important in destramarea mariajului este protocolul regal.

Un clarvazator australian, Seven Network, invitat intr-un show matinal de la un post de televiziune din Australia, a facut declaratii asemanatoare. „Simt ca anul urmator vor anunta ca devin parinti. Dar relatia lor nu va dura.

Vor rezista impreuna probabil cinci ani. Simt ca intre ei vor avea loc foarte multe neintelegeri pentru ca sunt amandoi persoane independente si puternice”, a declarat acesta.

„Si e un lucru trist, pentru ca eu le doresc tot binele. Dar lucrurile nu arata deloc bine intre ei. Pe de alta parte, Kerrie a declarat ca printul William si ducesa de Cambridge au o relatie mult mai puternica si sunt facuti unul pentru celalalt. „Simt ca ei (n.r. Kate si William) formeaza un cuplu foarte bun. Sunt suflete pereche”, a spus acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img