vineri, 29 martie, 2024

Castrarea chimica a violatorilor si pedofililor, readusa in Parlament

Distribuie:

Publicat:

upa ce a stat trei ani intr-un sertar, proiectul de lege privind castrarea chimica a violatorilor si pedofililor a fost scos din nou la lumina si redepus in Parlament. Daca va fi votat, pedofilii care vor opta pentru procedura medicala vor putea executa doar jumatate din pedeapsa data de instanta.

Un tratament care reduce libidoul celor condamnati pentru abuz sexual, pe scurt: castrare chimica. Este solutia propusa de deputatul Catalin Radulescu. Acelasi care, in 2014, a depus prima data initiativa legislativa. Ieri, a inregistrat din nou proiectul in Parlament, in plin scandal declansat de politistul-pedofil. 

Totusi, spre deosebire de vechiul proiect, actuala initiativa are o modificare semnificativa. Pedofiilii si violatorii vor avea de ales.

Castrarea chimica este reversibila. In lipsa tratamentului, vechile porniri revin. Premierul Tudose a fost si mai transant in privinta pedepsirii pedofililor. 

In Europa, noua tari,  printre care Marea Britanie, Franta , dar si Polonia sau Cehia, au in legislatie pedeapsa cu castrarea chimica. In Germania, rata de recidiva in cazul violatorilor a scazut de la 84 la 3%, dupa adoptarea legii. 

CITESTE SI: Un martor rupe TACEREA. Cum a atacat politistul pedofil in 2016, detalii incredibile

Un martor rupe tacerea si aduce detalii incredibile in ancheta care a socat toata Romania. Acesta povesteste cum a actionat politistul de la Brigada Rutiera in 2016.

Astfel, noi detalii ies la iveala despre politistul pedofil. Un martor a povestit ce s-a intamplat in incidentul din 2016.

“In jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip imbracat in civil a inceput sa o atace chiar cand a intrat in scara blocului.

Femeia a fost agresata, batuta, a inceput sa tipe. Atunci cativa vecini au iesit si l-au imobilizat. Politia a venit si l-au legitimat, iar barbatul era cadru din ministerul de Interne.

Martorul a povestit cu lux de amanunte cum a actionat pedofilul

Eu nu l-am vazut atunci pe agresor. L-au prins exact cand iesea pe usa. Era imbracat intr-o geaca de piele, iar masina lui era parcata chiar la scara blocului. Au venit zilele urmatoare doi ofiteri ai Politiei sa imi ceara imagini din perioada cand s-a intamplat incidentul.

Ei au spus ca imaginile nu sunt clare, ca nu au identificat persoana”, a declarat Stefan Smeu, administratorul blocului pentru Antena 3.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img