News Flash:

Castravetii Farbio, RETRASI de pe piata din Romania. Care este motivul

15 Iulie 2013
6251 Vizualizari | 0 Comentarii
Castraveti Farbio
Cea mai mare organizatie de producatori, SC Hortifruct SRL, a anuntat ca, incepand cu 10 iulie, va incepe retragerea de pe piata a 1.000 de tone de castraveti Farbio, potrivit Ministerului Agriculturii.

SC Hortifruct SRL estimeaza a fi retrasa de pe piata o cantitate 1000 tone castraveti din soiul Farbio. Data estimata de incepere a masurii este 10 iulie 2013.

Cantitatile de produse retrase sunt distribuite gratuit urmatoarelor categorii de beneficiari: asociatii sau fundatii care furnizeaza servicii sociale pentru diverse categorii de persoane aflate in risc de excluziune sociala si asigura masa beneficiarilor si/sau deruleaza activitati de preparare si distribuire de hrana si ajutoare alimentare; unitati penitenciare, scoli, institutii publice de educatie si tabere de vacanta pentru copii, precum si catre institutii/unitati/centre publice de asistenta sociala, care beneficiaza de aceste cantitati suplimentar fata de cantitatile pe care le achizitioneaza in mod obisnuit din aceste produse.

Organizatia producatorilor spune ca au recurs la acest lucru din cauza supraproductiei si, prin urmare, a pretului prea mic pe piata.

"Este vorba despre retrageri prevazute in ordinul privind recunoasterea a organizatiilor de producatori si a grupurilor de producatori in sectorul fructe si legume. Este din cauza pretului mic, dar si din alte motive pentru care se pot face retrageri de produse de pe piata", a declarat pentru economica.net Cristian Rusu, presedintele Hortifruct.

castraveti fabio piata hortifruct
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035080 (s)