News Flash:

Cat cheltuie romanii pe benzina, in fiecare luna. Tinerii sunt in top

8 Iulie 2015
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
Tinerii sunt cei mai mari consumatori de benzina din Romania. O statistica arata ca acestia scot din buzunare, in medie, pana la 170 de lei pe luna.

Locuitorii din Bucuresti si cei din nord-vestul tarii cheltuie cel mai mult pe benzina, in timp ce soferii care consuma cel mai putin sunt cei din Moldova. Totodata, cei mai numerosi proprietari de autoturisme sunt salariatii.

Potrivit statisticilor, 46 la suta dintre ei isi permit un autoturism, in timp ce in randul agricultorilor doar 12 la suta si-au achizitionat o masina. Astfel, potrivit unei statistici, o familie cheltuieste aproximativ 63 de lei lunar pentru a cumpara carburanti, in special benzina.

Cei mai pasionati de masini sunt insa tinerii cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Cei din Bucuresti si din nord-vestul tarii isi permit sa dea, in medie, si pana la 170 de lei pe luna, pe combustibil. In Capitala este cea mai mare concentratie de automobile din tara. Una din trei familii din Bucuresti dispune de un automobil.

Contrar asteptarilor, pensionarii stau destul de bine la acest capitol. Majoritatea detin un autoturism, insa cheltuiala lor lunara pentru benzina este de 26 de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1023 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032872 (s)