sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cat de afectata a fost Andreea Marin de depresie. ” Am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin a facut dezvaluiri despre perioadele extrem de grele din viata ei, cand s-a confruntat cu depresia.

Andreea Marin si-a deschis sufletul in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Adevarul.

Vedeta de televiziune a marturisit ca s-a confruntat si ea cu depresia si chiar a ajuns in punctul in care sa se gandeasca la un gest extrem.

“A fost o perioada foarte grea. Ba chiar am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem, eu persoana atat de puternica in ochii celorlalti. Eram intr-o perioada in care, din afara parea foarte buna, aveam un copil de un an si ceva, casa, masa si tot ce as fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce sa fiu trista, dar fiecare om le stie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns sa nu mai pot controla furtuna din mine, sa ma simt foarte rau, deloc motivata sa merg mai departe. A fost cumplit”, a afirmat Andreea Marin.

“Eram dupa o nastere si am trait aceasta depresie postnatala. Desigur, erau si niste motive personale. In acea perioada a avut loc si pierderea Madalinei Manole. Eu nu realizam ca traiesc o depresie, de obicei depresivul nu stie si nu accepta sa i se spuna ca asta traieste. I se pare ca e aratat cu degetul si ca este privit ca un nebun. Nimanui nu-i place sa i se puna o astfel de eticheta”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Nationala s-a bucurat de un imens succes la public. In plan personal, Andreea Marin formeaza un cuplu, in prezent, cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din casnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Stefan Banica Junior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img