vineri, 29 martie, 2024

Cat de mult s-a schimbat Emilia Popescu. Cum arata acum, la 5 ani de cand a fost jurata la Dansez pentru tine

Distribuie:

Publicat:

Emilia Popescu este una dintre actritele din Romania care prefera discretia cand vine vorba despre familie. Cei care si-au dorit sa se bucure de talentul ei, au putut sa o admire doar pe scenele teatrelor, acceptand sa apara la TV in cazuri rare. De altfel, si pe retelele de socializare, vedeta posteaza fotografii extrem de moderat.

Ajunsa la varsta de 53 de ani, Emilia Popescu are multe proiecte de onorat la teatru, joaca alaturi de personalitati marcante pe scene cunoscute din tara noastra. Actrita s-a schimbat intr-o oarecare masura in comparatie cu vremea cand facea parte din juriul de la “Dansez pentru tine”, show difuzat la Pro TV. Ea facea echipa impreuna cu Mihai Petre,  Wilmark, Cornel Patrichi, iar gazdele concursului erau prezentatorii Iulia Vanturi si Stefan Banica Jr.

Chiar daca nu a mai aparut atat de des pe micile ecrane, dupa cele 14 sezoane ale emisiunii “Dansez pentru tine”, actrita a ramas acelasi om carismatic si nu a renuntat la culoarea parului cu care ne-a obisnuit. De curand, Emilia Popescu a participat la decernarea Premiilor Gopo (Oscarurile romanesti) la Teatrul National Bucuresti, unde a pasit pe covorul rosu intr-tinuta eleganta.

Fiica actritei Emilia Popescu isi doreste sa devina stilist

In urma cu un an, Emilia Popescu a acceptat sa dea un interviu nonconformist: cea care i-a pus intrebarile a fost propria fiica. “Lipsa de optimism in ceea ce priveste viitorul tau (n.r.: raspunsul la intrebarea: «Ce te ingrijoreaza cel mai mult la mine?»). Cand vei fi mare, vreau sa fii fericita, sa te faci fericita. Si sa ai o meserie liberala, adica sa nu ai sef si sa nu ai un servici la un birou, inchisa undeva… rutina, rutina poate sa fie in orice, dar sa nu ai sef, asta mi-ar placea cel mai mult. Ti-ai ales un drum care se preconizeaza ca vei fi propriul tau sef, dar nu se stie ce ii rezerva viata, dar sper sa fii asa. Adica, sper sa fii propriul tau stapan, sa poti trai din munca si munca ta sa fie, de fapt, pasiunea ta si atunci vei fi si fericita. (…). Cu mine semeni la bunatate, generozitate si la lipsa de incredere pe care o ai in propriile puteri si cu el cred ca semeni la determinare.

Cand am fost de varsta ta, am fost inconjurata de oameni nepotriviti, care nu m-au respectat si in care eu am crezut foarte mult. Am o parere exceptionala (n.r.: raspunsul la intrebarea: «Ce parere ai de felul in care ma imbrac?») si cred ca ai putea sa faci foarte multi bani din meseria asta, stilista cu foarte multe persoane. (…)”, a marturisit Emilia Popescu in cadrul interviului pe care i l-a luat fiica ei, Maria Stefanescu, potrivit VIVA!,

Emilia Popescu, marturisiri despre copilaria sa

“M-am nascut in Bucuresti, la Spitalul Giulesti, stateam in Drumul Taberei. Unde am stat pana acum cativa ani. Noi eram chiar unde se termina cartierul, de la noi, era chiar camp, acum mai e un cartier. In fata blocului meu se construia, ne jucam printre strazi, era frumos! Pentru orice copil…nu stiu daca pentru parinti era frumos!

Eram mai putine fete, mai multi baieti. Fratele meu avea si el gasca lui, cu baietii mai mari. Capace ne jucam, lapte gros, erau sa ma striveasca toti. Exceptional era! (…). Cu fratele ma intelegeam, eul il adoram si el ma impingea, e cu 6 ani mai mare. Ma mai lua cu el. Ma lasa prin cartier, altfel nu ma lua. Nu prea imi pasa mie, voiam sa fiu acolo”, a povestit Emilia Popescu in emisiunea de la radio a Andreei Esca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img