joi, 18 aprilie, 2024

Cat de norocos esti in dragoste in functie de zodie. Berbecii si Taurii sunt cei mai iubiti

Distribuie:

Publicat:

Care sunt cele mai norocoase zodii in dragoste, potrivit horoscopului? Daca esti nascut in zodie de Foc, atunci norocul ti-l faci singur fara sa astepti sortii sau destinul. Sunt si zodii care cu greu isi gasesc fericirea in cuplu, asta pentru ca ghinionul ii urmareste la orice pas. 

Berbec

Atat femeile, cat si barbatii Berbec sunt lideri innascuti. Oamenii acestui semn sunt deschisi, luminosi si energici. De aceea, comunica usor cu sexul opus. Dar, de indata ce simte ca partenerul concureaza cu el, i se trezeste spiritul rivalitatii si distruge tot ce intalneste in cale.

Taur

Taurul rareori sufera de lipsa de atentie din partea sexului opus. Fiind selectiv in dragoste, nu-i este atat de usor sa gaseasca exact ceea ce-i cere sufletul si mintea. Dar daca intalneste un candidat demn, el cu usurinta va construi relatii calde si puternice.

Gemeni

Gemenii nu pot fi numiti norocosi in dragoste. In ciuda farmecului lor innascut si a capacitatii de a face impresie buna asupra celorlalti, ei nu intotdeauna sunt insotiti de noroc in dragoste. Din moment ce sunt prea iubitori si nestatornici, putini oameni reusesc sa-i tina intr-o relatie, ramanand interesanti pentru ei mai multi ani.

Rac

Racul este considerat un semn de familie, pentru care este extrem de important sa aiba alaturi un partener stabil si de incredere. Aceasta fire blanda si receptiva este creata pentru relatii serioase si puternice. Relatiile usuratice si complicate le va respinge. Deci sansele de a-si lega viata cu un partener demn sunt destul de mari.

Leu

Obisnuiti sa judece oamenii dupa aspect, Leii adesea sunt fascinati de oamenii nedemni. Ei sunt atrasi de statutul, frumusetea, faima si farmecul unui potential partener. De aceea, rareori se gandesc la cat de sincere sunt intentiile lui. Persoanele viclene pot profita cu usurinta de credulitatea Leilor.

Fecioara

Fecioara nu este prea norocoasa in dragoste. Si nu pentru ca nu ar fi destul de buna. Dimpotriva, nativii acestui semn sunt probabil prea buni pentru relatii serioase. Cel putin, asa cred ei insisi. Problema este ca Fecioarei nu-i place sa-si piarda timpul pe relatii neserioase, ea vrea sa-i daruiasca inima doar unui partener de incredere pe care uneori il cauta toata viata.

Balanta

Nativii acestui semn, fiind sub protectia frumoasei Venus, atrag ca un magnet atentia si iubirea sexului opus. Balantele intotdeauna sunt iubite si respectate. In plus, ele stiu cum sa cucereasca persoana pe care o plac si cu usurinta ii pot castiga dragostea pentru toata viata. Scorpion Aceasta persoana carismatica si misterioasa stie sa cucereasca si sa faca pe oricine sa se indragosteasca de el. Dar exista si cealalta parte a monedei, nu oricine este gata sa-i indure temperamentul fierbinte si caracterul de proprietar.

Sagetator

In ciuda faptului ca Sagetatorul este favoritul publicului, viata sa personala nu intotdeauna se dezvolta in cel mai bun mod. Goana constanta dupa ceva mai bun il impiedica sa construiasca relatii puternice. Barbatii acestui semn zodiacal, de obicei, au mai mult succes in dragoste decat femeile.

Capricorn

Conservator si sustinator al relatiilor puternice, Capricornul vrea sa-si gaseasca un partener cu aceleasi viziuni despre viata si in viitor sa construiasca o familie puternica cu el. Daca gaseste o astfel de persoana, atunci il asteapta o viata fericita. Dar, dupa cum arata practica, in drumul sau exista mult mai multi oameni care nu sunt asa cum vrea.

Varsator

Nativii acestui semn se incadreaza in lista celor care, de multe ori nu au noroc in dragoste. Si nu se poate spune ca sufera prea mult din aceasta cauza. Varsatorul – este un filozof, un revolutionar. Mintea lui este plina de idei inovatoare indreptate spre dezvoltarea viitorului. Iar dragostea va mai astepta!

Pesti

Succesul Pestilor in dragoste depinde complet de dorinta lor de a-l obtine. Daca aceasta dorinta exista, nu le va fi dificil sa atraga persoana potrivita in viata lor, daruindu-i atentie, caldura si iubire neconditionata. Iar daca le lipseste, ei se bucura si de singuratate, plutind in lumea iluziilor fantastice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img