vineri, 19 aprilie, 2024

Cat de rau vei fi la batranete in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

Cu siguranta te-ai intrebat macar o data cum vei fi la batranete. Vei fi o femeie blanda si placuta precum bunica ta sau vei fi artagoasa si respingatoare ca vecina de la parter? Trebuie sa stii ca, pentru felul in care imbatranesti, e foarte importanta si zodia in care te-ai nascut.

Berbec

La varsta a treia vei deveni o mica dictatoare, care va incerca sa detina tot controlul. Din pacate, vei observa ca pana si nepotii vor ajunge sa se teama de tine. Nu vei reusi aproape niciodata sa vorbesti calm, mereu vei tipa si vei fi agresiva, pentru ca vrei sa ai mereu ultimul cuvant.

Taur

Vei fi o batranica foarte cocheta si o vecina foarte amabila. Iti vei astepta nepotii si stranepotii cu masa plina de prajituri si te vei juca cu ei atat cat te tin puterile. Totusi, nu vei suporta sa iti raspunda obraznic si atunci ii vei pedepsi aspru.

Gemeni

Vei fi o babuta destul de dificila si foarte pretentioasa cu nepotii si cu copiii din jur in general. Vei fi egoista, te vei gandi mai mult la tine decat la ceilalti, motiv pentru care lei vei da emotii mari copiilor tai atunci cand vei alege sa sari cu parapanta pentru ca vrei sa-ti demonstrezi ca n-ai imbatranit.

Rac

Vei fi obsedata sa ti se dea dreptate si sa faci lucrurile in felul tau, fara sa accepti niciun strop de ajutor. Vei fi si foarte cicalitoare si te vei bucura sa le demonstrezi celorlalti ca au gresit ca nu te-au ascultat. Cu toate astea, vei fi o bunica indragita de nepoti, pentru ca le vei face toate mofturile.

Leu

Daca in tinerete toata lumea iti simtea prezenta, la batranete te vei fi saturat sa mai fii in centrul atentiei, motiv pentru care sunt sanse sa pici in extrema cealalta si sa devii foarte discreta. Cu toate astea, iti va placea in continuare sa fii laudata, iar daca cei din jur nu te apreciaza, scoti ghearele si zgarii rau.

Fecioara

Daca acum esti critica si cicalitoare, la batranete, toate aceste defecte vor fi la patrat. Asadar, cei din jur iti vor ocoli prezenta, pentru ca vei avea tendinta sa despici firul in 14. Vei vedea defectele fiecaruia, dar vei uita sa le vezi si pe ale tale. In plus, esti exagerat de ordonata si mereu va avea ceva de reprosat celorlalti.

Balanta

Daca in tinerete ai facut tot posibilul sa iti pastrezi echilibrul, la batranete rabdarea te paraseste si vei deveni o adevarata furtuna cand cineva nu face ceea ce consideri tu ca este normal si corect. Iti vei pastra pofta de viata, dar te vei transforma intr-o razboinica veritabila pentru lucrurile in care crezi.

Scorpion

O scorpie adevarata. Asa vei fi la batranete. Razbunatoare si ranchiunoasa, are metodele ei punitive foarte aspre atunci cand o vei supara. Vei fi egoista si lipsita de scrupule si ii vei jigni urat pe cei care indraznesc sa nu iti dea dreptate. Vei fi genul de babuta careia ii place sa fie lingusita.

Sagetator

Temperamentul tau coleric se va manifesta inzecit la batranete. Iti va sari foarte repede tandara, dar iti va si trece foarte repede. Cu toate astea, energia si pofta de viata te vor face o bunica perfecta in ochii copiilor. Vei sti cum sa ii amuzi si sa le inspiri incredere in propriile lor forte.

Capricorn

La varsta senectutii, ii vei privi pe cei din jur cu dispret, fiindca vei considera ca niciunul nu va fi in stare sa obtiina ceea ce ai dobandit tu cu mult efort. Vei fi de-a dreptul antipatica si care nu isi va oferi prea usor sfaturile, tocmai pentru ca vei fi convinsa ca fiecare trebuie sa obtina lucrurile prin forte proprii.

Varsator

La batranete, vei fi foarte rabdatoare, pana la proba contrarie. Vei aduna, rabda, iar cand vei izbucni, te vei transforma intr-un vulcan, o bomba atomica si un tsunami, toate la un loc. Totusi, te va caracteriza si atunci prietenia, altruismul, afectivitatea, bunatatea si daruirea de sine.

Pesti

La varsta a treia te vor napadi nostagiile si iti vei gasi cu greu putere sa treci peste greutati cu zambetul pe buze. Sanatatea va fi cea care iti va da batai de cap si care te va transforma intr-o uracioasa, care va considera ca i se cuvine toata atentia si tot ajutorul celor din jurul ei.

sursa: ele.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img