vineri, 19 aprilie, 2024

Cat te ingrasi daca manaci in fiecare zi cate un covrig

Distribuie:

Publicat:

Am ajuns la un subiect care ofera foarte multe pofte , covrigii, pe langa cei clasici , cu sare , cu mac sau cu susan mai puteti opta si pentru cei cu seminte, cu mere, cu cascaval cu stafide , cu vanilie si lista poate continua.

Pentru multe dintre noi, ideea de a manca un covrig in loc de micul dejun este foarte practica , dar nu este si sanatoasa in cazul in care iti doresti o dieta echilibrata.

Covrigii nu sunt altceva decat o paine – sunt facuti din faina alba , de aceea ei nu prea se incadreaza intr-o alimentatie cat mai sanatoasa . Pe langa faina alba ei mai contin si grasimi nesanatoase chiar si zahar , de aceea ei nu fac nimic decat sa iti dea in schimb 300 de calorii si niciun nutrient . In anul 2014 , la nivel national , erau inregistrate 4.000 de covrigarii , din care 480 doar in Bucuresti . La o vanzare medie de 500 de covrigi pe zi , in 2014 piata covrigilor din Romania ajungea la o valoarea anuala de 160 de milioane de euro . Covrigul a fost cel mai vandut produs al crizei ; acest produs nu duce lipsa de clienti si aduce marje de profit de 25 %.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img