sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cat tupeu sa ai? Si-a dat examenul de “smecher” in trafic! Rupt in gura de beat si-a condus BMW-ul si a fugit de politisti prin oras! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Scene incredibile surprinse pe strazile Iasului • Un tanar teribilist, beat peste masura, a plecat cu BMW-ul prin oras, sfidand orice regula de circulatie • In cateva minute, a fost cat pe ce sa produca mai multe accidente • Intr-un final, a fost oprit de jandarmi si de politisti si i s-a intocmit dosar penal pentru performanta sa de a conduce aproape in coma alcoolica

Imagini scandaloase surprinse pe strazile din Iasi. Un barbat aflat la volanul unui autoturism marca BMW s-a crezut la cursele de Formula1, pe stradutele aglomerate. Inca de la primele ore ale diminetii, Ionut D. in varsta de 37 de ani, s-a urcat la volan si a plecat sa se plimbe prin Iasi

Doar o minune a facut ca restul participantilor la trafic sa nu fie accidentati, iar in cateva secunde, mai multe tragedii au fost evitate la milimetru. In ultima perioada la Iasi se inregistreaza tot mai multe astfel de cazuri. Oricat de mult ar actiona politistii, astfel de specimene care se urca la volan aproape de coma alcoolica nu pot fi oprite. 

Ieri, mai multi soferi l-au vazut pe barbat, conducand autoturismul haotic. Numarul de inmatriculare a fost usor de retinut de catre trecatori pentru ca autoturismul era inmatriculat in judetul Maramures. 

In urmarirea ieseanului au plecat politistii si jandarmii, iar, la un moment dat acestia au reusit sa-l prinda si sa-l imobilizeze in parcarea unei facultati din zona Tudor Vladimirescu. Acolo politistii l-au testat cu aparatul alcooltest si nu mica le-au fost mirarea atunci cand au observat valoarea indicata.

Citeste si : Zeci de mii de tigari descoperite de politisti intr-o masina din Iasi

Ce merita acest sofer?

Ionut a suflat in aparatul alcooltest, iar acesta a indicat o alcoolemie de 0.80 miligrame alcool pur in aerul expirat. Politistii l-au transportat ulterior la Spitalul de Neurochirurgie “N. Oblu” din Iasi pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Totodata, i-au intocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. De aceasta data, nimeni nu a fost ranit de inconstienta acestui sofer, insa oricand pot avea loc tragedii. Acest individ s-a urcat baut la volan si a pus in pericol zeci de oameni. 

Legea este poate prea blanda si cel mai probabil va avea de platit o amenda si va ramane fara permis o perioada. O situatie asemanatoare a fost si in Podu Ros. In urma cu cateva luni, un sofer, care a gonit prin oras zeci de minute, a luat doua vieti. Soferul din Podu Ros nu se afla sub influenta alcoolului, insa situatia este la fel de grava. Niciunul dintre ei nu a tinut cont de reguli si de siguranta celor din jur. Politistii au deschis o ancheta

“Politistii au intocmit un dosar penal, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi. 

In mediul online, pe Facebook, mai multi ieseni au reactionat la un filmulet in care acest sofer sfideaza practic orice regula de circulatie si evita la milimetru un impact. Din cate se apare, au existat mai multi soferi care l-au vazut de mai multe ori prin trafic pe barbat, conducand haotic. 
Acum Ionut Dugan va avea de dat explicatii in fata legii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img