sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Catalin avea 19 ani si a murit in urma cu putin timp intr-un accident rutier teribil petrecut in Arad! Era soferul masinii din imagini… E cutremurator ce s-a intamplat! Anuntul facut de politisti

Distribuie:

Publicat:

Un sofer de 19 ani din comuna aradeana Barzava a murit, miercuri, intr-un cumplit accident petrecut pe DN 7, in zona monumentului de la Paulis, iar un alt tanar, de 23 de ani, a fost grav ranit. Masina condusa de Catalin Iovan s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara.

„Din primele cercetari la fata locului, s-a stabilit ca un conducator auto de 19 ani din Barzava, in timp ce conducea un autoturism pe DN7, dinspre Paulis spre Arad, s-a angajat in depasirea unei coloane de tiruri, intrand in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa regulamentar de un barbat de 43 de ani”, au spus anchetatorii.

Ei au mai precizat ca, in urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-un alt autocamion care se deplasa in spatele autoturismului. La locul accidentului au ajuns de urgenta mai multe echipaje de la SMURD Timisoara, de la Serviciul de Ambulanta, precum si un elicopter.

Soferul de 19 ani, care terminase anul trecut liceul, a fost luat cu elicopterul. Medicii au incercat sa il resusciteze, dar fara succes. Tanarul de 23 de ani, aflat pe locul din dreapta, a fost si el grav ranit.

sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img