vineri, 19 aprilie, 2024

CATALIN BOTEZATU, dupa incendiul de la Bamboo: “Clubul nu avea numai prieteni. Radeau si spuneau ca le pare bine pentru ce s-a intamplat”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Botezatu a vorbit din nou despre incendiul de la clubul Bamboo, dupa ce a dat declaratii.

Designerul de moda a infirmat mai multe teorii care au circulat in mass-media dupa incendiul din club si a precizat ca Bamboo nu avea asigurare nici acum si nu a avut nici la incendiul care a avut loc in 2005.

“Clubul Bamboo era unul dintre cele mai frumoase din Bucuresti si trebuie sa fim mandri. Trebuie sa recunoastem ca nu avea numai prieteni. Am vazut si pe Facebook multe comentarii rautacioase. Multe echipe de filmare care dupa ce faceau interviuri stufoase radeau si spuneam ca le pare bine pentru ce s-a intamplat. Incendiul a izbucnit intr-o zona in care nu se afla nimeni. Nu fuma nimeni acolo! Se spune ca a luat foc in zona bucatariei. Nu are nicio legatura cu bucataria, nu are nicio legatura cu o narghileaua care ar fi luat foc, ca focul ar fi plecat din mijlocul clubului. In niciun caz. Focul a pornit de undeva din stanga barului, este intrarea intr-un alt club, intr-un ballroom sa spunem. Au ars 3.000 de metri patrati, a ars totul. Ideea e ca in acea zona nu intra nimeni. Nu am vorbit cu nimeni dintre administratori, pentru ca este si greu sa suni pe cineva cand o afacere de mii de euro este distrusa in totalitate.

Vreau sa inteleaga toata lumea ca nu este vorba aici despre banii de pe asigurare. Clubul nu a avut asigurare nici in 2005, nici acum. Atunci se construia o anexa a bucatariei pentru restaurant. Am mai auzit variante ca primarul a facut acolo petreceri si ca eram privilegiati. Nu exista companie mare care sa nu fi facut vreo petrecere intr-una dintre cele patru sali ale clubului. Iesiri de urgenta sunt mai multe decat aveam nevoie si foarte largi. Cand au venit pompierii, dupa 10 – 15 minute, nu mai aveau ce sa evacueze si oricum nu ar fi avut cum si cu masti si fara masti pentru ca era fum. Nu mai aveau ce sa faca. Oamenii au fost evacuati de personalul clubului, care a intrat cu tricourile ude la gura si a scos oamenii de acolo. Am vazut la televizor ca au spus ca s-au aruncat de la etaj. Clubul Bamboo nu are etaj. S-au aruncat in lac. Nu exista lac acolo, este o mlastina de 10 centimetri acoperita de inca 10 centimetri de zapada. S-au aruncat in piscina. Piscina este goala. Sunt niste aberatii. Daca la noi in club cineva isi aprinde tigara, toti bodyguarzii merg la ei sau sunt semnalizati cu lasere sa stinga tigarile. Exista zone in care se fumeaza si lumea merge la fumat”, a declarat Catalin Botezatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img