joi, 28 martie, 2024

Catalin Cazacu, prezentatorul Kanal D, a lasat-o pe stirista acasa si a facut ravagii in Mamaia!

Distribuie:

Publicat:

Cu toate ca are o relatie cu colega lui de trust Ilinca Obadescu, Catalin Cazacu pare ca nu ar vrea sa renunte, sub nicio forma, la escapadele nocturne care l-au consacrat. Faimosul  motociclist a facut un adevarat tur de forta prin cluburile de fite de la malul marii si „si-a incercat norocul” la cateva frumuseti din showbiz-ul romanesc.

Weekendul trecut, Catalin Cazacu si-a lasat iubita in Bucuresti si a dat fuga pe litoral, unde a facut un adevarat tur de forta prin cluburile de fite din Mamaia. Alaturi de cativa prieteni, vedeta de la Kanal D a inceput maratonul distractiei in NUBA.

Imediat dupa lasarea intunericului, cand petrecerea era in toi, Catalin Cazacu a iesit la ”vanatoare” si si-a incercat norocul la senzuala asistenta TV Ramona Olaru. Se pare ca vestitul ex-concurent la Exatlon a fost fermecat de-a dreptul de fizicul de invidiat al blondinei. Asa ca, fara prea multe ezitari, sportivul si-a folosit toate atuurile pentru a capta atentia tinerei.

Cu toate ca este un barbat sarmant si reuseste, de regula, sa intre rapid in gratiile fetelor frumoase, de data aceasta, Catalin Cazacu a parut ca nu a reusit sa o cucereasca pe senzuala asistenta. Asa ca, dupa ce a schimbat ”terenul de joc”, la Breeze, motociclistul a incercat sa repare greselile din trecut si i-a facut ochi dulci fostei iubite, Emilia Musala.

Chiar daca aceasta l-a acuzat, cu ani in urma, ca a batut-o mar se pare ca a revenit la sentimente mai bune si a acceptat cu usurinta sa-i tina companie. Catalin si Emilia au petrecut pana-n zorii zilei, distrandu-se de mama focului in renumitul club.

Emilia l-a acuzat ca a batut-o

„Noi am locuit impreuna. Eu m-am ferit si el a lovit in televizor. Apoi s-a intamplat la petrecerea lui Liviu Varciu. Eu stateam pe o canapea si un domn a venit sa ma intrebe ceva. Am discutat trei minute, iar apoi a venit Catalin, m-a luat, m-a ridicat de pe canapea si m-a trantit la loc. Mi-a dat un pumn in umar si m-a muscat de fata. Mi-a adresat cuvinte urate, jigniri si mi-a spus sa merg acasa pentru ca il fac de rusine”, a povestit artista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img