vineri, 19 aprilie, 2024

Catalin Maruta, despre cum l-a cucerit Andra: „Nu stiu daca m-am indragostit cand am facut cunostinta, dar…”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Maruta si Andra formeaza cel mai solid cuplu din showbizul romanesc si par ca se iubesc ca in prima zi. Intr-un interviu recent, prezentatorul a dezvaluit ca a placut-o pe frumoasa artista inca de la primele intalniri.

„Da, imi amintesc (prima intalnire n.r), a fost la mare. Si mi-a placut enorm naturaletea ei, faptul ca era firesc de frumoasa, de simpatica, de amuzanta. A fost dragoste… la primele vederi. Nu stiu daca m-am indragostit cand am facut cunostinta, dar ne-am placut de la inceput unul pe celalalt. ”, a povestit Catalin Maruta pentru perfecte.ro.

Catalin Maruta face mereu gesturi romantice pentru Andra

„“Te iubesc” e cea mai frumoasa declaratie pe care ne-o facem zilnic. Are in ea ce e mai important pentru un om: sinceritate si dragoste. Suntem… normali. Radem mult. Mai si plangem uneori. Avem visuri. Avem si unele frici. Si sperante. Si planuri. Mancam (si) cartofi prajiti. Ne preocupam de binele copiilor nostri. Ne iubim mult. ”, a mai spus Catalin Maruta pentru sursa citata. Prezentatorul a mai afirmat si ca el se considera un tip romantic, dar ca Andra e cea care poate confirma sau infirma acest lucru.

Intrebat cum ar caracteriza-o pe sotia lui, Maruta a spus ca: „Cum ti-am zis ca am vazut-o din prima zi: natural si firesc de frumoasa, de inteligenta, de talentata, de amuzanta, de… Andra.”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img