joi, 28 martie, 2024

Catalin Scarlatescu se pregateste sa devina tata. Declaratia sa vine dupa ce a fost cerut in casatorie

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca unele doamne si domnisoare il preferau cu kilograme in plus, Catalin Scarlatescu nu duce lipsa de admiratoare acum, dupa ce a slabit enorm. Astfel, recent, juratul de la "Chefi la cutite" a fost cerut in casatorie. Reactia lui, dar si declaratiile care au urmat dupa acest moment de senzatie au fost inregistrate.

Catalin Scarlatescu a fost cerut pentru a treia oara de sot de aceeasi femeie. Aceasta este nimeni alta decat Angie Cobut, fosta concurenta de la "Chefi la cutite", care a recunoscut de mai multe ori ca are o pasiune pentru celebrul sef. Ea si-a pregatit si un plan de rezerva in cazul in care Scarlatescu, in varsta de 45 de ani, i-ar refuza propunerea: ii cere sa o adopte.

"O sa-i cer din nou sa se insoare cu mine. Daca refuza, vreau sa-i cer sa ma infieze ca sa ma cheme Angelica Scarlatescu", a spus Angie Cobut, fosta concurenta de la "Chefi la cutite".

"Pleaca de aici! Nu vreau sa te infiez, pentru ca ma apuc sa fac copii. (…) Nu trebuie sa te insori ca sa faci copii", a spus juratul exigent de la cunoscutul concurs culinar la matinalul de la Antena Stars.

Catalin Scarlatescu nu a facut alte declaratii, iar fanele si sustinatorii sai nu stiu daca el a vorbit serios sau, intr-adevar, chiar are planuri serioase si se pregateste sa devina tata.

Cum Scarlatescu nu se lasa insurat cu una, cu doua, nici Angie Cobut nu sufera prea mult. De la cel mai cunoscut chef din Romania, fosta concurenta de la "Chefi la cutite" a trecut rapid la un strain chipes, iar chimia dintre ei se vedea de departe.
Catalin Scarlarescu, unul dintre cei mai iubiti chefi din Romania

Catalin Scarlarescu s-a nascut pe 20 iulie 1972. El este face parte din juriul emisiunii "Chefi la cutite" alaturi de Florin Dumitrescu si Sorin Bontea.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img